fbpx

Vernieuw je trap in jouw gewenste stijl

Ontdek onze uitgebreide collectie

Zit je midden in een verbouwing of verhuizing en wil je jouw trap een nieuwe look geven? Of je nu een bestaand huis renoveert, naar een nieuwe woning verhuist of dat je jouw eerste stappen op de woningmarkt zet, met onze ruime collectie aan materialen kunnen wij jouw trap naar wens renoveren.

De hoogwaardige traprenovaties van ProStairs transformeren jouw interieur en voegen waarde toe aan je huis. Voor verhuizers bieden we een uitgebreide selectie trapstijlen en materialen, zodat je de perfecte match kunt vinden voor jouw nieuwe woning. Starters kunnen vertrouwen op onze expertise om hun eerste huis een warm welkom te geven.

Wij bieden een uitgebreide collectie in decors en designs, waardoor er altijd een traprenovatie is die past bij jouw interieur en woning. Daarnaast zijn de trappen kras- en slijtvast, waardoor je er een leven lang plezier van hebt. ProStairs staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Kosten traprenovatie worden besproken

Bereken uw prijs

Ben je geïnteresseerd in een trap van ProStairs? Bereken dan vrijblijvend de prijs voor jouw gewenste traprenovatie. Geef hieronder aan welke ondergrond jouw trap heeft en welk materiaal je voor jouw trap wil gebruiken. De staat van jouw trap en de gekozen kleur en design zijn hierbij kosten bepalend. Bij ProStairs kun je erop vertrouwen dat de prijs die wij berekenen tot op de cent nauwkeurig is.

  Bekijk hieronder onze hardlopers

  Pollux – PVC

  Grand Combin – PVC

  Finsteraarhorn – PVC

  Rosenhorn – PVC

  Albristhorn – PVC

  Traprenovatie advies aan huis of in onze showroom

  Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

  U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht?

  Vind u het lastig om het u voor te stellen of te kiezen? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies aan huis. Of kom langs in onze showroom!

  Inspiratie opdoen via Pinterest

  Heeft u vragen over uw traprenovatie?