fbpx

Traprenovatie PVC

Waarom zou je kiezen voor PVC Traprenovatie

Uw bestaande trap renoveren met PVC? Wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn bij ProStairs traprenovatie.

PVC wordt vaak voor vloeren gebruikt, maar u kunt ook uw trap renoveren met PVC. Door de vele mogelijkheden in decors en afwerking kunt u met PVC uw droomtrap realiseren. Alle voordelen van PVC komen op uw trap echt tot zijn recht, waardoor u er geen omkijken naar heeft. Al onze PVC producten zijn onderhoudsvriendelijk, wat inhoudt dat u alleen de trap hoeft af te nemen met een licht vochtige doek. Schuren en oliën is niet nodig. Als u eenmaal een PVC traprenovatie door ProStairs heeft laten uitvoeren, dan bent u jarenlang verzekerd van hoogwaardige PVC op uw open of dichte trap.

6 Voordelen van PVC Traprenovatie:

Grand Combin - PVC overzettreden
PVC Traprenovatie

Hieronder een selectie van onze PVC traprenovatie materialen

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen probleem, wij hebben een selectie gemaakt van onze hardlopers. Bekijk op onze hardlopers pagina de PVC trappen die het meest gekozen worden.  Persoonlijke advies nodig? Onze styliste komt graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Woven Trap – Titanium Torrent

Woven Trap – Cosmic Copper

Mysterious Mist

Radient Rotan

Woven Trap – Tropical Twilight

Woven Trap – Woven Reflection

PVC Traprenovatie van ProStairs

Een PVC traprenovatie bij ProStairs? Dat betekent dat u kan rekenen op hoogwaardige kwaliteit. De PVC overzettreden van ProStairs hebben een HDF onderlaag. Deze onderlaag zorgt voor de eerste vorm van demping. De onderlaag heeft ook een egaliserende werking, waardoor oneffenheden op de huidige treden kunnen blijven. Als wij de PVC traprenovatie zonder HDF onderlaag uitvoeren, dan krijgt u oneffenheden in het eindresultaat. Het geïmpregneerde HDF is een met hoge dichtheid geperste houtvezel. Door de hoge dichtheid zal het contactgeluid afnemen omdat er geen luchtkamers in het product zitten. De met een hotmelt (warme verlijming) verlijmde PVC toplaag heeft een voelbare structuur en een matte afwerking waardoor deze er erg natuurlijk uitziet en bijna niet van echt hout te onderscheiden is.

Bekijk onze PVC Traprenovatie hardlopers:

Grand Combin - PVC overzettreden

De juiste keus voor veiligheid en duurzaamheid

De PVC overzettreden zijn voorzien van een gepatenteerde ProStairs veiligheidsprofiel. Dit profiel biedt u zowel optische als gevoelsmatige veiligheid. Door een contrast te creëren ziet u in één opslag waar de treden stoppen en waar u uw voet moet plaatsen. Dit profiel is licht voelbaar, waardoor u ook met uw handen vol veilig van de trap kan lopen. U voelt dan of u al op de vloer staat of dat u nog op een trede staat. Bij een PVC traprenovatie bij ProStairs bieden we het veiligheidsprofiel standaard in twee kleuren aan:

PVC Traprenovatie met betonlook

Voldoet PVC volledig aan uw wensen, maar kunt u niet de geschikte kleur of decor vinden? Dan heeft ProStairs de perfecte oplossing. ProStairs introduceert namelijk de PVC traprenovatie met betonlook. Na jaren enkel PVC met houtdecors in de collectie te hebben, is het assortiment uitgebreid met vijf schitterende industriële decors. Van Beton Lichtgrijs tot Belgisch Hardsteen. Deze combinatie tussen de landelijke en de industriële decors geeft u nu nog meer keuze.

Het PVC blijft, zoals u dat van ons mag verwachten, van de hoogste Zwitserse kwaliteit. Afgewerkt met het ProStairs veiligheidsprofiel creëren wij een traprenovatie waar u jarenlang plezier van heeft. De betonlook overzettreden zijn, net zoals de houtlook, óók door te leggen als vloer. Dus wilt u eenheid in uw huis en wilt u uw hal, overloop of misschien wel de gehele verdieping meenemen? Dan is dit geen probleem!

Dichte Traprenovatie met PVC Overzettreden en veiligheidsprofiel

Inspiratie opdoen via Pinterest

Traprenovatie advies aan huis of in onze showroom

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht?

Vind u het lastig om het u voor te stellen of te kiezen? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies aan huis. Of kom langs in onze showroom!

Heeft u vragen over uw traprenovatie?