fbpx

Trapverlichting

Trapverlichting

Veiligheid en sfeer in combineren? Wat dacht je van trapverlichting? Wij willen je graag informeren over de mogelijkheden bij ProStairs traprenovatie.

Bij een traprenovatie denken veel mensen aan mooie nieuwe treden. Maar er kan zoveel meer, denk eens aan de stootborden, zijkanten of overloop. Maar als je jouw traptreden echt wil laten shinen, dan kan je deze spectaculair uit laten lichten door speciale trapverlichting.

Tegenwoordig is er LED-verlichting in alle soorten, maten en zelf kleuren. ProStairs heeft er voor gekozen om de trede van bovenaf te verlichten met een dunne LED-strip in een slank en solide aluminium profiel aan de onderkant van de volgende traptrede. Het is dan niet alleen mooi weggewerkt, je kijkt dan ook niet direct in het licht. Zo hoeven we ook niet in de bestaande constructie te zagen. Het enige wat wij doen is een gaatje door het stootbord boren, et voila.

Trapverlichting

Veilig en zuinig

Ben je wel eens ’s nachts in het pikkedonker de trap af gelopen? Dan weet je hoe gevaarlijk dat is. Met automatische trapverlichting maak je jouw trap veiliger. Onze verlichting is van LED licht, waardoor het ook nog eens zuinig is in gebruik. 

De kabelboom komt aan de achterkant van de trap. Deze trapverlichting is dimbaar en handmatig met een afstandsbediening aan doen. We kunnen natuurlijk ook bewegingssensors plaatsen achter de trap zodat de LED-verlichting pas aan gaat als je je voet op de trap zet. En wil je echt helemaal los? Dan kan je de verlichting op je trap aansluiten op de Philips Hue of Osram Hub met de ZigBee dimmer. Op deze manier kan je de verlichting op de trap ook nog programmeren.

Trapverlichting op maat

Bij ProStairs bieden we verschillende soorten trapverlichting aan. Een traprenovatie is maatwerk. Iedereen heeft een andere smaak of stijl, daarom biedt ProStairs ook verschillende soorten verlichting op je trap aan. Door middel van deze ruime collectie hebben wij voor iedere stijl en materiaal bijpassende verlichting op je trap. We bieden namelijk ook verlichting aan voor open trappen door bijvoorbeeld verlichting aan de zijkant van uw trap te plaatsen.

Ben je geïnteresseerd in trapverlichting maar weet je niet welke verlichting het beste past bij jouw traptreden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Bunschoten-Spakenburg.

Suleiman Juz
Video afspelen over De grote Huisverbouwing

Bekend van TV: De Grote Huisverbouwing

Wekelijks kun je een woning make-over bekijken bij De Grote Huisverbouwing op SBS6! In het woonprogramma gaat Styliste Djamilla Smits, bekend van De Grote Tuinverbouwing, samen met creatief uitvoerder Albert Stokkers aan de slag om mensen te helpen hun huis te transformeren in een droompaleis. Om de woningen te voorzien van de mooiste en duurzaamste trappen is ProStairs ingeschakeld. Wij hebben de grootste collectie van Europa!

Seizoen 3 van De Grote Huisverbouwing is te zien op SBS6.

Inspiratie opdoen via Pinterest

Heeft u vragen over uw traprenovatie?