fbpx

Trapverlichting

trapverlichting i.c.m. traprenovatie

Veiligheid en sfeer in combineren? Wat dacht je van trapverlichting? Wij willen je hier graag informeren over de mogelijkheden van trapverlichting bij ProStairs traprenovatie.

Bij een traprenovatie denken veel mensen aan mooie nieuwe treden. Maar er kan zoveel meer, denk eens aan de stootborden, zijkanten of overloop. Maar als je je traprenovatie echt wil laten SHINEN, dan kan je deze spectaculair uit laten lichten door speciale trapverlichting.

Tegenwoordig is er LED-verlichting in alle soorten, maten en zelf kleuren. ProStairs heeft er voor gekozen om de trede van bovenaf te verlichten met een dunne LED-strip in een slank en solide aluminium profiel aan de onderkant van de volgende trede. Dan is dat niet alleen mooi weggewerkt, je kijkt dan ook niet direct in het licht. Zo hoeven we ook niet in de bestaande constructie te zagen. Het enige wat wij doen is een gaatje door het stootbord boren, et voila.

Veilig en zuinig

Ben je wel eens ’s nachts in het pikkedonker de trap af gelopen? Dan weet je hoe gevaarlijk dat is. Zou je trap gewoon niet veiliger zijn met automatische LED-verlichting? Natuurlijk, en LED’s zijn ook nog eens zuinig in het gebruik.

De kabelboom komt aan de achterkant van de trap. Deze trapverlichting is dimbaar en handmatig met een afstandsbediening aan doen. We kunnen natuurlijk ook bewegingssensors plaatsen achter de trap zodat de LED-verlichting pas aan gaat als je je voet op de trap zet. En wil je echt helemaal los? Dan kan de trapverlichting aangesloten worden op de Philips Hue of Osram Hub met de ZigBee dimmer, dan kan je de verlichting nog programmeren ook.

Handig om te weten!

Denkt u erover na om trapverlichting te plaatsen i.c.m. uw traprenovatie? Houd er rekening mee dat wij alleen trapverlichting kunnen plaatsen bij een dichte trap.

Tevens monteren wij enkel trapverlichting in combinatie met een traprenovatie. Mocht u hierover nadenken, houd er dan rekening mee dat er altijd een stopcontact vrij moet zijn onder det trap.

Heeft u verder nog vragen? Bent u benieuwd wat ProStairs voor uw traprenovatie en trapverlichting kan doen neem dan contact op!

Weet jij ook nog niet precies wat voor traprenovatie bij jou past? Dat is geen probleem, want op onze Pinterest vind je genoeg inspiratie. Wil je toch liever even in het echt kijken? Dan verwijzen we je graag door naar onze showroom.