fbpx

Trapverlichting

Trapverlichting i.c.m. traprenovatie

Veiligheid en sfeer in combineren? Wat dacht je van trapverlichting? Wij willen je hier graag informeren over de mogelijkheden van trapverlichting bij ProStairs traprenovatie.

Bij een traprenovatie denken veel mensen aan mooie nieuwe treden. Maar er kan zoveel meer, denk eens aan de stootborden, zijkanten of overloop. Maar als je je traprenovatie echt wil laten SHINEN, dan kan je deze spectaculair uit laten lichten door speciale trapverlichting.

Tegenwoordig is er LED-verlichting in alle soorten, maten en zelf kleuren. ProStairs heeft er voor gekozen om de trede van bovenaf te verlichten met een dunne LED-strip in een slank en solide aluminium profiel aan de onderkant van de volgende trede. Dan is dat niet alleen mooi weggewerkt, je kijkt dan ook niet direct in het licht. Zo hoeven we ook niet in de bestaande constructie te zagen. Het enige wat wij doen is een gaatje door het stootbord boren, et voila.

Veilig en zuinig

Ben je wel eens ’s nachts in het pikkedonker de trap af gelopen? Dan weet je hoe gevaarlijk dat is. Zou je trap gewoon niet veiliger zijn met automatische LED-verlichting? Natuurlijk, en LED’s zijn ook nog eens zuinig in het gebruik.

De kabelboom komt aan de achterkant van de trap. Deze trapverlichting is dimbaar en handmatig met een afstandsbediening aan doen. We kunnen natuurlijk ook bewegingssensors plaatsen achter de trap zodat de LED-verlichting pas aan gaat als je je voet op de trap zet. En wil je echt helemaal los? Dan kan de trapverlichting aangesloten worden op de Philips Hue of Osram Hub met de ZigBee dimmer, dan kan je de verlichting nog programmeren ook.

Video afspelen over De grote Huisverbouwing

Bekend van TV: De Grote Huisverbouwing

Wekelijks kun je een woning make-over bekijken bij De Grote Huisverbouwing op SBS6! In het woonprogramma gaat Styliste Djamilla Smits, bekend van De Grote Tuinverbouwing, samen met creatief uitvoerder Albert Stokkers aan de slag om mensen te helpen hun huis te transformeren in een droompaleis. Om de woningen te voorzien van de mooiste en duurzaamste trappen is ProStairs ingeschakeld. Wij hebben de grootste collectie van Europa!

Seizoen 3 van De Grote Huisverbouwing is te zien op SBS6.

Inspiratie opdoen via Pinterest

Heeft u vragen over uw traprenovatie?