fbpx

Traprenovatie voor iedereen.

wat zijn de mogelijkheden bij prostairs?

ProStairs biedt u de grootste collectie aan materialen en kleuren. Alles wordt in eigen huis gefabriceerd waardoor wij u een duurzaam product kunnen aanbieden.

Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

Bekijk de woonstijlen

Traprenovatie klassiek

U wilt een sfeer in huis creëren die klassiek maar ook warm aanvoelt. ProStairs heeft voor elke woonstijl wel een traprenovatie waar u de sfeer mee in huis kan bepalen.
Verder lezen

Traprenovatie industriëel

Voor het realiseren van uw industriële trapheeft ProStairs verschillende materiaalsoorten waar u uit kunt kiezen.Wij geven u enkele voorbeelden van materialen Zo kan u een overwogen keuze maken.


Verder lezen

Traprenovatie landelijk

Als u een traprenovatie wilt realiseren in een landelijke sfeer, denkt u natuurlijk gelijk aan houten overzettreden. Onze houten overzettreden zijn in wel 40 verschillende kleurtinten verkrijgbaar, zodat wij ook voor uw landelijk interieur een passende oplossing hebben. 


Verder lezen

Traprenovatie groen

Een duurzame en ecologische wooninrichting is zeer trendy en draagt hiermee bij tot een ecologisch evenwicht. In een botanische inrichting van uw woning komt u helemaal tot rust. Het is dan ook belangrijk om deze natuurlijke wooninrichting tot in alle hoeken van uw huis door te trekken.


Verder lezen

Traprenovatie modern

Veel licht en een strak modern interieur, dat is waar je een moderne woonstijl aan herkent. Hoogglans wit of juist vrolijke kleuren, dat in combinatie met blank hout en bijvoorbeeld RVS accenten.


Verder lezen

Met welk materiaal wilt u de trap renoveren?

KIEST U VOOR EEN TRAPRENOVATIE MET PVC TRAPBEKLEDING?

PVC is helemaal hot als product voor woninginrichting en ook ProStairs heeft een unieke PVC collectie samengesteld.

Het PVC dat ProStairs gebruikt is een hoogwaardig product van Zwitserse makelij.

Dit PVC heeft veel minder werking en is daardoor uitermate geschikt om superstrak tussen uw trapwangen te monteren. Ook de zeer matte én levensechte uitstraling heeft het uiterlijk van écht hout, maar met het gemak van kunststof.

Wij helpen u met de traprenovatie die bij u past

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

ProStairs biedt u de grootste collectie aan materialen en kleuren. Alles wordt in eigen huis gefabriceerd waardoor wij u een duurzaam product kunnen aanbieden.

benieuwd naar onze showroom?

Onze adviseurs komen gewoon bij u thuis om een goed en vrijblijvend advies te geven en zo een traprenovatie kosten berekening voor u te maken.

Wilt u liever eerst zien wat de mogelijkheden zijn in real live?
Dat kan natuurlijk ook! Kom langs in onze traprenovatie showroom in Bunschoten.
Waar u van harte welkom bent om alle materiaalsoorten die ProStairs heeft te ontdekken.
Druk op de knop hieronder voor meer informatie over onze traprenovatie showroom.