fbpx

Traprenovatie voor iedereen.

Traprenovatie een stap in de goede richting

Wilt u uw trap een nieuwe look geven, maar wil u niet de kosten en het gedoe van het vervangen van de hele trap? Dan is een traprenovatie door ProStairs de ideale oplossing voor u. Onze ervaren adviseurs komen bij u thuis voor een persoonlijk en vrijblijvend advies, waarbij we u een kostenberekening op maat bieden.

Een traprenovatie van ProStairs is een investering in de toekomst van je woning. Door te kiezen voor een traprenovatie van ProStairs, kies je voor duurzaamheid en stijl. Een trap is tegenwoordig meer dan alleen een functioneel element in de woning. Het is een belangrijk onderdeel van het interieur geworden. Het is dan ook begrijpelijk dat u uw trap de uitstraling wilt geven die past bij uw persoonlijke smaak en interieur.
Wij bieden een uitgebreide collectie in decors en designs, waardoor er altijd een traprenovatie is die past bij jouw interieur en woning. Daarnaast zijn de trappen kras- en slijtvast, waardoor je er een leven lang plezier van hebt.

Bij ProStairs geven we maar liefst 15 jaar garantie op de renovatie van uw trap.

Traprenovatie - Segovia Slate als trapbekleding

Inspiratie nodig? Bekijk onderstaande woonstijlen

Traprenovatie klassiek

U wilt een sfeer in huis creëren die klassiek maar ook warm aanvoelt. ProStairs heeft voor elke woonstijl wel een traprenovatie waar u de sfeer mee in huis kan bepalen.
Verder lezen

Traprenovatie industriëel

Voor het realiseren van uw industriële trapheeft ProStairs verschillende materiaalsoorten waar u uit kunt kiezen.Wij geven u enkele voorbeelden van materialen Zo kan u een overwogen keuze maken.


Verder lezen

Traprenovatie landelijk

Als u een traprenovatie wilt realiseren in een landelijke sfeer, denkt u natuurlijk gelijk aan houten overzettreden. Onze houten overzettreden zijn in wel 40 verschillende kleurtinten verkrijgbaar, zodat wij ook voor uw landelijk interieur een passende oplossing hebben. 


Verder lezen

Traprenovatie groen

Een duurzame en ecologische wooninrichting is zeer trendy en draagt hiermee bij tot een ecologisch evenwicht. In een botanische inrichting van uw woning komt u helemaal tot rust. Het is dan ook belangrijk om deze natuurlijke wooninrichting tot in alle hoeken van uw huis door te trekken.


Verder lezen

Traprenovatie modern

Veel licht en een strak modern interieur, dat is waar je een moderne woonstijl aan herkent. Hoogglans wit of juist vrolijke kleuren, dat in combinatie met blank hout en bijvoorbeeld RVS accenten.


Verder lezen

Met welk materiaal wilt u de trap renoveren?

Kiest u voor een traprenovatie met PVC trapbekleding?

PVC is helemaal hot als product voor woninginrichting en ook ProStairs heeft een unieke PVC collectie samengesteld.

Het PVC dat ProStairs gebruikt is een hoogwaardig product van Zwitserse makelij.

Dit PVC heeft veel minder werking en is daardoor uitermate geschikt om superstrak tussen uw trapwangen te monteren. Ook de zeer matte én levensechte uitstraling heeft het uiterlijk van écht hout, maar met het gemak van kunststof.

Traprenovatie advies aan huis of in onze showroom

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht?

Vind u het lastig om het u voor te stellen of te kiezen? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies aan huis. Of kom langs in onze showroom!

Inspiratie opdoen via Pinterest

Heeft u vragen over uw traprenovatie?