fbpx

Traprenovatie laminaat

traprenovatie laminaat
Beter, sterker, mooier

Wilt u een de trap ook eens aanpakken? Denk dan eens aan een traprenovatie laminaat? Ontdek dan onze overzettreden van HPL Laminaat. Deze kwaliteit mag u niet vergelijken met een Laminaat zoals een CPL- of DPL Laminaat overzettreden. HPL wordt ook gebruikt als de toplaag in aanrechtbladen, en die kunnen tegen een stootje.

Het verschil in kwaliteit zit hem in de toplaag. Omdat u op de trap altijd met dezelfde voet op dezelfde trede loopt, krijgt het product een zéér hoge puntbelasting. Deze belasting zorgt ervoor dat de plekken, waar u de trap beloopt, sneller slijten en krassen. Ons HPL Laminaat geeft u wél de kras- en slijtvastheid die u van een professionele traprenovatie mag verwachten.

Door de structuur in de meeste decors, zijn de overzettreden van zichzelf al stroef. Bovendien wordt hier óók nog eens het ProStairs Veiligheidsprofiel in verwerkt. Waardoor u het duurzaamste én het meest veilige Laminaat op de de trap heeft. Een traprenovatie Laminaat is dus een veilige én slijtvaste oplossing!

Een gesloten trap met HPL Laminaat Concrete Grey traprenovatie

Met welk materiaal wilt u de trap renoveren?

Pietra Grey Laminaat

Calacatta Olympus

Suleiman Juz

Palmyra Marble

NightSky Marble

Gabbro Gothic

Damascus Ceder

Arowana Black

Segovia Slate Laminaat

De 9 voordelen van HPL LAMINAAT overzettreden

Wij helpen u met de traprenovatie die bij u past

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

ProStairs biedt u de grootste collectie aan materialen en kleuren. Alles wordt in eigen huis gefabriceerd waardoor wij u een duurzaam product kunnen aanbieden.

Opbouw van Laminaat overzettreden

Onze overzettreden hebben een unieke opbouw. Deze zijn voorzien van een subtiel gehard aluminium neusprofiel. Waardoor wij uw trap kunnen bekleden met Laminaat, zonder de traptreden in te zagen. Hierdoor blijft uw bestaande trap sterk en wordt deze niet uit zijn verband gebracht.

Ons HPL Laminaat wordt verlijmd op een basis van MDF plaatmateriaal. Waardoor u de eventuele lijmresten op uw trap mag laten zitten. Als er oneffenheden in uw bestaande traptreden zitten, hoeft u deze ook niet op te vullen of vlak te schuren. Wij zorgen met ons prachtige product met vakmensen voor een strak en supermooi eindresultaat.

Traprenovatie Laminaat - Rusty Iron Ocean - Open trap

Weet jij ook nog niet precies wat voor traprenovatie bij jou past? Dat is geen probleem, want op onze Pinterest vind je genoeg inspiratie. Wil je toch liever even in het echt kijken? Dan verwijzen we je graag door naar onze showroom.

 

Rusty Iron Laminaat overzettreden traprenovatie afwerking van een gesloten trap.

Een traprenovatie Laminaat?
Dan kiest u voor een strakke afwerking!

ProStairs werkt met een product uit 2 delen. Tijdens de montage wordt dit echt één strak geheel en komt mooi afgewerkt tussen de zijwangen van uw trap. Wij buigen de overzettreden tegen de zijkanten van de trap. Daardoor zit er nagenoeg geen ruimte tussen de zijwang en de nieuwe traprenovatie met de HPL Laminaat overzettreden. Zodoende is het afkitten in de meeste gevallen overbodig.

Wij hebben veel mooie en unieke decors in onze HPL Laminaat overzettreden collectie. ProStairs heeft voor iedere situatie een geschikte afwerking. Wilt u verschillende uitstralingen combineren? Dit is ook mogelijk!

Wilt ook de trap bekleden met Laminaat overzettreden? Vraag dan een Vrijblijvende Offerte aan!