fbpx

Traprenovatie laminaat

Traprenovatie laminaat: traptreden van laminaat

Wilt u de trap ook eens aanpakken? Denk dan eens aan een traprenovatie laminaat? Ontdek dan onze overzettreden van HPL Laminaat. Deze kwaliteit mag u niet vergelijken met een Laminaat zoals een CPL- of DPL Laminaat overzettreden. HPL wordt ook gebruikt als de toplaag in aanrechtbladen, en die kunnen tegen een stootje.

Het verschil in kwaliteit zit hem in de toplaag. Omdat u op de trap altijd met dezelfde voet op dezelfde trede loopt, krijgt het product een zéér hoge puntbelasting. Deze belasting zorgt ervoor dat de plekken waar u de trap beloopt sneller slijten en krassen. Ons HPL Laminaat geeft u wél de kras- en slijtvastheid die u van een professionele traprenovatie mag verwachten.

Door de structuur in de meeste decors, zijn de overzettreden van zichzelf al stroef. Bovendien wordt hier óók nog eens het ProStairs veiligheidsprofiel in verwerkt. Waardoor u het duurzaamste én het veiligste laminaat op de trap heeft. Een traprenovatie Laminaat is dus een veilige én slijtvaste oplossing!

De 9 voordelen van HPL Laminaat traprenovatie:

traprenovatie bij Prostairs - een witte trap met PVC overzettreden

Hieronder een selectie van onze laminaat traprenovatie materialen

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen probleem, wij hebben een selectie gemaakt van onze hardlopers. Wilt u materialen vergelijken? Bekijk dan op onze hardlopers pagina alle materialen en decorss die momenteel het meest populair zijn.  Persoonlijke advies nodig? Onze styliste komt graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Laminaat Concrete Platinum

Laminaat Arowana Black

Pietra Grey laminaat

Calacatta Olympus

Laminaat Suleiman Juz

Laminaat Palmyra Marble

NightSky Marble

Laminaat Gabbro Gothic

Laminaat Damascus Ceder

Segovia Slate Laminaat

Trap laminaat

Een traprenovatie Laminaat?
Dan kiest u voor een strakke afwerking!

ProStairs werkt met een product uit 2 delen. Tijdens de montage wordt dit echt één strak geheel en komt mooi afgewerkt tussen de zijwangen van uw trap. Wij buigen de overzettreden tegen de zijkanten van de trap. Daardoor zit er nagenoeg geen ruimte tussen de zijwang en de nieuwe traprenovatie met de HPL Laminaat overzettreden. Zodoende is het afkitten in de meeste gevallen overbodig.

Wij hebben veel mooie en unieke decors in onze HPL Laminaat overzettreden collectie. ProStairs heeft voor iedere situatie een geschikte afwerking. Wilt u verschillende uitstralingen combineren? Dit is ook mogelijk!

Wilt ook de trap bekleden met Laminaat overzettreden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Opbouw van Laminaat overzettreden

Onze overzettreden hebben een unieke opbouw. Deze zijn voorzien van een subtiel gehard aluminium neusprofiel. Waardoor wij uw trap kunnen bekleden met laminaat, zonder de traptreden in te zagen. Hierdoor blijft uw bestaande trap sterk en wordt deze niet uit zijn verband gebracht.

Ons HPL Laminaat wordt verlijmd op een basis van MDF plaatmateriaal. Waardoor u de eventuele lijmresten op uw trap mag laten zitten. Als er oneffenheden in uw bestaande traptreden zitten, hoeft u deze ook niet op te vullen of vlak te schuren. Wij zorgen met ons prachtige product met vakmensen voor een strak en supermooi eindresultaat.

Een gesloten trap met HPL Laminaat Concrete Grey traprenovatie

Traprenovatie advies aan huis of in onze showroom

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht?

Vind u het lastig om het u voor te stellen of te kiezen? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies aan huis. Of kom langs in onze showroom!

Inspiratie opdoen via Pinterest

Heeft u vragen over uw traprenovatie?