fbpx

Styling advies

Advies aan Huis

Je denkt er over na om een traprenovatie te laten doen, maar je kan geen keuze maken? Geen paniek, onze stylisten komen graag bij je langs voor een persoonlijk advies.

Onze stylisten hebben jarenlange ervaring en een oog voor een mooi interieur. De styling experts komen bij u langs voor een persoonlijk advies. Dit doen ze door eerst in gesprek te gaan en samen met jou alle wensen op het gebied van kleur, inrichting, style en aankleding in kaart. Vervolgens maken ze een plan op maat. Op deze manier komt jouw nieuwe trap helemaal overeen met de rest van het interieur en gericht op jouw persoonlijke style!

Stap 1 - Maak een afspraak

Vul het formulier hiernaast in en wij nemen contact met je op voor een bel afspraak. Gedurende de korte intake gesprek kunnen wij al bepalen welke stylisten het beste bij jouw smaak past!

Stap 2 - We komen bij u langs

Onze styling expert komt langs en brengt jouw persoonlijke voorkeuren en smaak in kaart. Hierbij denkt de styliste ook mee en geeft advies om de trap én de ruimte rondom je trap zo smaakvol mogelijk in te richten.

Stap 3 - Advies op maat

Op basis van je wensen ontvang je van onze adviseur een styling advies op maat, meten wij je trap op en ontvang je direct prijsvoorstel voor jouw prachtige nieuwe trap

Maak gemakkelijk een vrijblijvende advies afspraak

  benieuwd naar onze showroom?

  Onze adviseurs komen gewoon bij u thuis om een goed en vrijblijvend advies te geven en zo een traprenovatie kosten berekening voor u te maken.

  Wilt u liever eerst zien wat de mogelijkheden zijn in real live?
  Dat kan natuurlijk ook! Kom langs in onze traprenovatie showroom in Bunschoten.
  Waar u van harte welkom bent om alle materiaalsoorten die ProStairs heeft te ontdekken.
  Druk op de knop hieronder voor meer informatie over onze traprenovatie showroom.