fbpx

Afspraak maken

Styling advies aan Huis

Vul je gegevens in en wij nemen telefonisch contact met je op

Onze traprenovatie stylisten hebben mega veel ervaring en een scherp oog voor een prachtig interieur. De styling experts komen gewoon bij je langs voor een persoonlijk advies. We gaan eerst met je in gesprek en brengen samen al jouw wensen op het gebied van kleur, inrichting, stijl en aankleding in kaart. Vervolgens maken we een op maat gemaakt plan en krijg je direct een volledig vrijblijvende offerte. Zo past jouw nieuwe trap perfect bij de rest van je interieur en sluit het helemaal aan bij jouw persoonlijke stijl en budget!

Stap 1 - Maak een afspraak

Vul het formulier hiernaast in en wij nemen contact met je op voor een bel afspraak. Gedurende de korte intake gesprek kunnen wij al bepalen welke stylisten het beste bij jouw smaak past!

Stap 2 - We komen bij u langs

Onze styling expert komt langs en brengt jouw persoonlijke voorkeuren en smaak in kaart. Hierbij denkt de styliste ook mee en geeft advies om de trap én de ruimte rondom je trap zo smaakvol mogelijk in te richten.

Stap 3 - Advies op maat

Op basis van je wensen ontvang je van onze adviseur een styling advies op maat, meten wij je trap op en ontvang je direct prijsvoorstel voor jouw prachtige nieuwe trap

Maak gemakkelijk een vrijblijvende advies afspraak

   Benieuwd naar onze showroom?

   Onze adviseurs komen gewoon bij u thuis om een goed en vrijblijvend advies te geven en zo een traprenovatie kosten berekening voor u te maken.

   Wilt u liever eerst zien wat de mogelijkheden zijn in real live? Dat kan natuurlijk ook! Kom langs in onze traprenovatie showroom in Bunschoten. Waar u van harte welkom bent om alle materiaalsoorten die ProStairs heeft te ontdekken.

   Meer informatie over onze traprenovatie showroom? Ga naar onze showroom pagina.