fbpx

Traprenovatie showroom in Bunschoten

In onze stijlvolle traprenovatie showroom in Bunschoten tonen wij u verschillende opstellingen van renovaties van trappen en dit in diverse stijlen.

Hier ziet u onmiddellijk met eigen ogen wat wij voor u kunnen betekenen. Bij ProStairs doet u ideeën op voor het vernieuwen of restylen van uw trap. Wij geven u uitgebreid advies over de verschillende mogelijkheden. Onze paradepaardjes zijn de treden van handgesmeerd Beton, de PVC Woven en écht Lederen trapbekleding. Maar ook vele andere types van trapbekleding zoals Eiken, Laminaat (HPL) en PaintWood kunt u bij ons komen bewonderen.

Voordelen traprenovatie met trapbekleding
Video afspelen over ProStairs... Bekend van TV! - PVC trapbekleding

De grote huisverbouwing: Op bezoek in onze showroom

Kom naar onze showroom!

U bent in onze showroom altijd welkom. Maar als u een concrete renovatie van uw trap voor ogen heeft en u wilt uw ideeën met ons bespreken, maak dan een afspraak. Onze showroom is makkelijk te bereiken en er is altijd voldoende parkeerplaats. De koffie staat klaar, wij nemen alle tijd voor u. Wij laten u rustig rondkijken en beantwoorden al uw vragen. Misschien ziet u stijlen of materialen waar u niet onmiddellijk aan gedacht had. U krijgt veel voorbeelden van trappen te zien en wij geven u graag advies over de uitstraling, de afwerking en het onderhoud van uw traptreden.

Zodra u denkt aan het renoveren van uw trap, maak dan een afspraak voor onze showroom in Bunschoten. Wij geven u graag advies en bespreken de mogelijkheden voor bij u thuis. Samen zorgen wij ervoor dat uw trap een stijlvolle uitstraling krijgt die uw woning een meerwaarde geeft. Tot binnenkort in onze traprenovatie showroom in Bunschoten.

Inspiratie opdoen via Pinterest

Bent u benieuwd naar onze showroom?

Vul uw gegevens in en we bellen u terug om een afspraak te maken.