fbpx

Traprenovatie showroom in Bunschoten

In onze stijlvolle traprenovatie showroom in Bunschoten tonen wij u verschillende opstellingen van renovaties van trappen en dit in diverse stijlen.

Hier ziet u onmiddellijk met eigen ogen wat wij voor u kunnen betekenen. Bij ProStairs doet u ideeën op voor het vernieuwen of restylen van uw trap. Wij geven u uitgebreid advies over de verschillende mogelijkheden. Onze paradepaardjes zijn de treden van handgesmeerd Beton, de PVC Woven en écht Lederen trapbekleding. Maar ook vele andere types van trapbekleding zoals Eiken, Laminaat (HPL) en PaintWood kunt u bij ons komen bewonderen.

Showroom traprenovatie

Met welk materiaal wilt u de trap renoveren?

KIEST U VOOR EEN TRAPRENOVATIE MET PVC TRAPBEKLEDING?

PVC is helemaal hot als product voor woninginrichting en ook ProStairs heeft een unieke PVC collectie samengesteld.

Het PVC dat ProStairs gebruikt is een hoogwaardig product van Zwitserse makelij.

Dit PVC heeft veel minder werking en is daardoor uitermate geschikt om superstrak tussen uw trapwangen te monteren. Ook de zeer matte én levensechte uitstraling heeft het uiterlijk van écht hout, maar met het gemak van kunststof.

Trap renoveren? Maak een afspraak óf kom naar onze showroom!

U bent in onze showroom altijd welkom. U vindt onze openingstijden onder aan deze pagina. Maar als u een concrete renovatie van uw trap voor ogen heeft en u wilt uw ideeën met ons bespreken, maak dan een afspraak. Onze showroom is makkelijk te bereiken en er is altijd voldoende parkeerplaats. De koffie staat klaar, wij nemen alle tijd voor u. Wij laten u rustig rondkijken en beantwoorden al uw vragen. Misschien ziet u stijlen of materialen waar u niet onmiddellijk aan gedacht had. U krijgt veel voorbeelden van trappen te zien en wij geven u graag advies over de uitstraling, de afwerking en het onderhoud van uw traptreden.

Zodra u denkt aan het renoveren van uw trap, maak dan een afspraak voor onze showroom in Bunschoten. Wij geven u graag advies en bespreken de mogelijkheden voor bij u thuis. Samen zorgen wij ervoor dat uw trap een stijlvolle uitstraling krijgt die uw woning een meerwaarde geeft. Tot binnenkort in onze traprenovatie showroom in Bunschoten.

De grote huisverbouwing Op bezoek in onze showroom

Weet jij ook nog niet precies wat voor traprenovatie bij jou past? Dat is geen probleem, want op onze Pinterest vind je genoeg inspiratie. Wil je toch liever even in het echt kijken? Dan verwijzen we je graag door naar onze showroom.

 

Bent u benieuwd naar onze showroom?

Vul uw gegevens in en we bellen u terug om een afspraak te maken.