fbpx
########## COOKIE ACCEPT ########## ########## COOKIE ACCEPT END ##########

Traprenovatie showroom in Bunschoten

In onze traprenovatie showroom in Bunschoten tonen wij u verschillende opstellingen van renovaties van trappen en dit in diverse stijlen.

Hier ziet u onmiddellijk met eigen ogen wat wij voor u kunnen betekenen. Bij ProStairs doet u ideeën op voor het vernieuwen van uw trap en wij geven u uitgebreid advies over de verschillende mogelijkheden. Onze paradepaardjes zijn de treden van écht handgesmeerd Beton, de PVC Woven en Lederen trapbekleding. Maar ook vele andere types van trapbekleding zoals Eiken, Laminaat (HPL) en PaintWood kunt u bij ons komen bewonderen.

Trap renoveren? Maak een afspraak en kom naar onze showroom!

U bent in onze showroom altijd welkom. U vindt onze openingstijden onder aan deze pagina. Maar als u een concrete renovatie van uw trap voor ogen heeft en u wilt uw ideeën met ons bespreken, maak dan een afspraak. Onze showroom is makkelijk te bereiken en er is altijd voldoende parkeerplaats. De koffie staat klaar, wij nemen alle tijd voor u. Wij laten u rustig rondkijken en beantwoorden al uw vragen. Misschien ziet u stijlen of materialen waar u niet onmiddellijk aan gedacht had. U krijgt veel voorbeelden van trappen te zien en wij geven u graag advies over de uitstraling, de afwerking en het onderhoud van uw traptreden.

Zodra u denkt aan het renoveren van uw trap, maak dan een afspraak voor onze showroom in Bunschoten. Wij geven u graag advies en bespreken de mogelijkheden voor bij u thuis. Samen zorgen wij ervoor dat uw trap een stijlvolle uitstraling krijgt en uw woning een meerwaarde geeft. Tot binnenkort in onze traprenovatie showroom in Bunschoten

Bent u benieuwd naar onze showroom?

Vul uw gegevens in en we bellen u terug om een afspraak te maken.