fbpx

Traprenovatie Amersfoort

Traprenovatie in Amersfoort bij ProStairs

Trap renoveren in Amersfoort? Bij ProStairs bent u aan het jusite adres!

Wilt u uw trap een nieuwe uitstraling geven, maar ziet u het niet zitten om uw hele trap te vervangen? Bij ProStairs bieden we een groot assortiment aan trapbekleding. Onze ervaren adviseurs komen persoonlijk bij u thuis in Amersfoort voor vrijblijvend advies en een op maat gemaakte kostenberekening.

Een traprenovatie van ProStairs is een investering in de toekomst van uw woning, waarbij duurzaamheid en stijl centraal staan. Tegenwoordig is een trap meer dan alleen een functioneel element; het is een belangrijk onderdeel van het interieur. Begrijpelijk dat u uw trap de gewenste uitstraling wilt geven die aansluit bij uw persoonlijke smaak en interieur.

Ontdek onze uitgebreide collectie overzettreden en vind een traprenovatie die perfect past bij uw interieur en woning. Onze trappen zijn bovendien kras- en slijtvast, wat betekent dat u er een leven lang plezier van zult hebben.

Voordelen van ProStairs Traprenovatie:

Trap opknappen? Traprenovatie
traprenovatie bij Prostairs - een witte trap met PVC overzettreden

Kosten traprenovatie in Amersfoort

Wat kost een traprenovatie in Amersfoort? De kosten van een traprenovatie zijn volledig afhankelijk van uw wensen, persoonlijke situatie en uw huidige trap. Het is daarom niet mogelijk om een concreet antwoord te geven op deze vraag. De volgende punten hebben invloed op de prijs voor uw traprenovatie:

 

Na het bekijken van uw trap en het bepalen van uw wensen, kan onze adviseur nauwkeurig de kosten voor uw traprenovatie berekenen. De staat van uw trap en de gekozen kleur en design zijn hierbij kosten bepalend. Bij ProStairs kunt u erop vertrouwen dat de prijs die wij berekenen tot op de cent nauwkeurig is.

  Traprenovatie advies aan huis of in onze showroom

  Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

  U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht?

  Vind u het lastig om het u voor te stellen of te kiezen? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies aan huis. Of kom langs in onze showroom!

  PVC traprenovatie in de kleur Grand Combin - traprenovatie

  Traprenovatie in Amersfoort bij ProStairs

  Wilt u uw trap renoveren in Amersfoort? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een traprenovatie, maar weet u niet waar u moet beginnen? Kom een keertje langs in onze showroom in Bunschoten om alle materialen te ontdekken of bekijk online alle materialen. Wij komen ook graag bij u thuis op bezoek voor een gratis adviesgesprek. De diverse materialen die we aanbieden voor traprenovatie zijn:

  Vindt u het moeilijk om u voor te stellen of een keuze te maken? Maak dan een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies bij u thuis in Amersfoort. Of kom langs in onze showroom in Bunschoten voor inspiratie.

  Inspiratie opdoen via Pinterest

  Heeft u vragen over uw traprenovatie?