fbpx

Traprenovatie Hilversum

Traprenovatie in Hilversum bij ProStairs

Trap renoveren in Hilversum? Bij ProStairs bent u aan het juiste adres!

Bent u op zoek naar een manier om uw trap een frisse look te geven zonder de hele trap te hoeven vervangen? Bij ProStairs hebben we een breed assortiment aan trapbekleding opties beschikbaar. Onze deskundige adviseurs komen graag bij u thuis in Hilversum voor een vrijblijvend consult en een nauwkeurige kosteninschatting op maat.

Een traprenovatie van ProStairs is een investering in de toekomst van uw woning, waarbij duurzaamheid en stijl centraal staan. Tegenwoordig is een trap veel meer dan alleen een functioneel onderdeel; het is een essentieel element van het interieur. Het is begrijpelijk dat u uw trap wilt laten passen bij uw persoonlijke smaak en interieur.

Ontdek ons ruime assortiment overzettreden en vind de perfecte traprenovatie die aansluit bij uw interieur en woning. Onze trappen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen krassen en slijtage, waardoor u er een leven lang plezier van zult hebben.

Voordelen van ProStairs Traprenovatie:

PVC traprenovatie in de kleur Grand Combin - traprenovatie
Suleiman Juz

Wat kost een traprenovatie in Hilversum?

Hoeveel kost een traprenovatie in Hilversum? De prijs van een traprenovatie wordt volledig bepaald door jouw voorkeuren, jouw individuele omstandigheden en de huidige staat van je trap. Hierdoor is het niet mogelijk om een exact antwoord te geven op deze vraag. Verscheidene factoren spelen een rol bij het bepalen van de prijs voor jouw traprenovatie, waaronder:

Bereken eenvoudig en snel uw prijs via onderstaande button en ontvang een prijsindicatie voor uw gewenste traprenovatie.

  Traprenovatie advies aan huis of in onze showroom

  Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

  U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht?

  Vind u het lastig om het u voor te stellen of te kiezen? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies aan huis. Of kom langs in onze showroom!

  Realiseer uw trap naar wens

  Wilt u uw trap renoveren in Hilversum? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een traprenovatie, maar weet u niet waar u moet beginnen? Kom een keertje langs in onze showroom in Bunschoten om alle materialen te ontdekken of bekijk online alle materialen. Wij komen ook graag bij u thuis op bezoek voor een gratis adviesgesprek. De diverse materialen die we aanbieden voor traprenovatie zijn:

  Heeft u moeite met het maken van een keuze? Maak dan een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies bij u thuis in Hilversum. Of breng een bezoek aan onze showroom in Bunschoten voor inspiratie. 

  Inspiratie opdoen via Pinterest

  Heeft u vragen over uw traprenovatie?