fbpx

Werkwijze traprenovatie

Werkwijze van een Prostairs traprenovatie

Van adviesgesprek tot garantiecertificaat begeleiden wij klanten al 20 jaar in de realisatie van een nieuwe trap! 

De weg naar uw droomtrap begint met vakmanschap. Onze monteurs zijn echte experts. Ze hebben niet alleen een productgerichte opleiding gevolgd om onze unieke werkwijze te leren, maar hebben vaak ook al jarenlange ervaring in het maken en plaatsen van trappen. 

Om ervoor te zorgen dat uw trap perfect bij uw stijl en voorkeuren past, bieden wij een breed scala aan afwerkingsopties en materialen. Van klassiek hout en tot een traprenovatie met echte natuursteen of leer, we hebben voor ieder wat wils. Onze monteurs zorgen er vervolgens voor dat uw trap perfect geplaatst wordt, zodat u er nog  jarenlang van kunt genieten.

Vaak kan uw trap al binnen 24 uur gerenoveerd worden. Maar hoe doen we dat? En wat komt er allemaal kijken bij het renoveren van een trap? Hieronder willen wij onze werkwijze aan u kenbaar laten maken. 

werkwijze van een traprenovatie eerst worden de materialen geproduceerd door man in werkplaats
01.

Informatieaanvraag

Wilt u graag wat meer weten over traprenovatie, onze adviseurs van de binnendienst kunnen u veel vertellen over onze traprenovaties met overzettreden. Wilt u hierna een exacte offerte? Dan komen wij graag bij u en uw wederhelft aan huis.

02.

Afspraak adviesgesprek

Onze ervaring is, dat alles als we onze traprenovaties met alle materialen en eventuele afwerking in uw eigen interieur kunnen laten zien, u een veel beter inzicht krijgt van wat u wilt. Zo kunnen wij ook het beste adviseren. We zien dan de staat van uw trap, de maatvoering. Onze adviseur kan zo de scherpste prijs berekenen.

03.

Akkoord met offerte

Fijn, u heeft gekozen voor traprenovatie van ProStairs, wat gebeurt er nu? Uw order gaat naar de planning, alles wordt gecheckt, zijn alle materialen er? Wanneer is er een plekje in de planning? Na ongeveer twee weken krijgt u een voorstel voor een montagedatum. 2 à 3 weken voor de geplande montagedatum zullen wij u nogmaals contacten om u te informeren over het te verwachten tijdstip van onze monteur.

04.

Montagedag

Spannend, de dag van montage. Wat gaat er gebeuren? Tenzij anders afgesproken staat er tussen 8.00 en 9.00 uur een ProStairs vakman bij u aan deur. Meten is weten, dus het eerste wat hij doet is de de treden en stootborden in meten met de ‘trapspin’, trede voor trede, en tekent ze af op de nieuwe overzettreden. Dit moet zeer nauwkeurig tot op de millimeter gebeuren.

05.

Op maat zagen

Nu komt het zagen, dit is ook een precieze klus. Dit doen we natuurlijk buiten, zodat u minder last van het geluid heeft en er zo min mogelijk zaagsel/stof in uw huis komt.

06.

Traptreden lijmen

Als alle stootborden en treden exact op maat zijn, lijmt onze monteur ze in met onze geluiddempende montagekit. Kleine kiertjes en naden worden meestal dan ook gelijk afgekit Na de montage mag er gedurende vier uur niet over gelopen worden.

07.

Opleveren traprenovatie

Zo de trap is nu in principe klaar, onze monteur ruimt de boel op. Nu is ook het oplevermoment gekomen. Samen met de monteur loopt u alle punten nog even na, u krijgt een onderhoud instructie en het certificaat voor 15 jaar garantie wordt ingevuld. Pas als alles naar wens, mag het ProStairs ‘Seal of Excellence’ op uw nieuwe worden geplakt.

08.

Tevreden?

Blij met uw nieuwe trap? Welkom bij de club, want er zijn al meer dan 15.000 tevreden klanten u voor gegaan. Mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn? Neem dan contact met ons op.

Video afspelen over De grote Huisverbouwing

Bekend van TV: De Grote Huisverbouwing

Wekelijks kun je een woning make-over bekijken bij De Grote Huisverbouwing op SBS6! In het woonprogramma gaat Styliste Djamilla Smits, bekend van De Grote Tuinverbouwing, samen met creatief uitvoerder Albert Stokkers aan de slag om mensen te helpen hun huis te transformeren in een droompaleis. Om de woningen te voorzien van de mooiste en duurzaamste trappen is ProStairs ingeschakeld. Wij hebben de grootste collectie van Europa!

Seizoen 3 van De Grote Huisverbouwing is te zien op SBS6.

Inspiratie opdoen via Pinterest

Heeft u vragen over uw traprenovatie?