fbpx

Trapbekleding

Trapbekleding voor een compleet nieuwe look

Is uw trap versleten of bent u simpelweg toe aan een nieuwe look, maar wilt u niet een geheel nieuwe trap aanschaffen? Dan bent u bij ProStairs aan het juiste adres! Met trapbekleding van ProStairs hoeft u niet meteen een nieuwe trap te laten plaatsen. Wij kunnen uw trap makkelijk en snel renoveren, zonder dat uw trap volledig wordt vervangen!

De keuze voor bekleding scheelt niet alleen in traprenovatie kosten, maar het scheelt ook in rommel en overlast in je huis. Wij beschikken over een ruime collectie aan trapbekleding materialen, zodat u uw trap volledig naar wens kan bekleden. U heeft de keuze uit verschillende materialen en stijlen om uw trap aan te passen en het een compleet nieuwe look te geven. 

Op de foto hiernaast is een goed voorbeeld te zien van hoe een traprenovatie door middel van tapijt eruit komt te zijn. Dit materiaal heet ‘Woven bekleding‘ 

De voordelen van trapbekleding bij ProStairs

traprenovatie noord-holland

Met welk materiaal wilt u de trap renoveren?

Kiest u voor een traprenovatie met PVC trapbekleding?

PVC is helemaal hot als product voor woninginrichting en ook ProStairs heeft een unieke PVC collectie samengesteld.

Het PVC dat ProStairs gebruikt is een hoogwaardig product van Zwitserse makelij.

Dit PVC heeft veel minder werking en is daardoor uitermate geschikt om superstrak tussen uw trapwangen te monteren. Ook de zeer matte én levensechte uitstraling heeft het uiterlijk van écht hout, maar met het gemak van kunststof.

trapbekleding leer - traprenovatie

Soorten trapbekleding bij ProStairs

Een trap kan u op verschillende manieren opnieuw bekleden. Met onze ruime collectie aan materialen kunnen we uw trap met overzettreden of bekleding een compleet nieuwe look geven.

  • Trapbekleding PVC: Met PVC-trapbekleding kiest u voor duurzaamheid en veelzijdigheid. PVC-trappen zijn gemakkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in diverse stijlen, waardoor u de perfecte look voor uw huis kunt creëren.
  • Trapbekleding hout: Met houten traptreden breng je de natuurlijke schoonheid op uw trap. Een tijdloze keuze die warmte en elegantie aan uw interieur toevoegt.
  • Traptreden betonlook: Voor een moderne en industriële uitstraling is bekleding met een betonlook de ideale keuze. Het geeft uw trap een strak en eigentijds karakter.
  • Trapbekleding laminaat: Laminaat bekleding biedt de uitstraling van hout of steen tegen een betaalbare prijs. Het is duurzaam en eenvoudig te onderhouden, waardoor het een praktische optie is voor drukke huishoudens.
  • Leren trapbekleding: Als u op zoek bent naar luxe en verfijning, overweeg dan leren bekleding. Het voegt een vleugje elegantie toe aan uw interieur en biedt uitzonderlijk comfort en stijl. 
  • Woven trapbekleding: Heb je de voorkeur voor tapijt? ProStairs heeft ook woven bekleding in de collectie. Dit is geweven PVC. Dit unieke materiaal heeft de warme uitstraling van stoffering, maar heeft ook de voordelen van kunststof. 

Hieronder een kleine selectie van onze trapbekleding

Leren Trap – Quarzo

Pollux – PVC

Grand Combin – PVC

Laminaat Suleiman Juz

Woven – Radient Rotan

Houten trap – White

Houten Trap – Bourbon

Finsteraarhorn – PVC

Trap betonlook – DN.02.49

PaintWood- Zwart

De voordelen van trapbekleding bij Prostairs

Klaar binnen 1 dag: door je huidige trap te laten bekleden krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling. In vergelijking met het volledig vervangen van de trap is het een minder ingrijpende optie die de verstoring in uw huis minimaliseert. 

Geschikt voor de meeste trappen: trapbekleding is geschikt voor de meeste trappen. Open of dichte trap, met onze grote collectie is alles mogelijk. 

Kostenbesparing: als uw trap toe is aan een nieuwe look dan is bekleding vaak een kosteneffectieve optie in vergelijking met een volledige vervanging van uw trap. Het is goedkoper en het geeft minder overlast. 

Ecologisch kwaliteitsproduct: onze producten zijn van ecologische kwaliteit waardoor we duurzaamheid met stijl combineren. Kiezen voor ecologische kwaliteitsproducten is een win-win voor zowel uw leefomgeving als uw interieur.

Gratis advies, thuis of in onze showroom: onze traprenovatie stylisten hebben mega veel ervaring en een scherp oog voor een prachtig interieur. De styling experts komen gewoon bij u langs voor een persoonlijk advies. 

Maar liefst 15 jaar garantie: door uw trap te laten renoveren of bekleden door onze vakkundige monteurs, kan de trap er weer jaren tegenaan. Bij ProStairs geven we maar liefst 15 jaar garantie op de renovatie van uw trap.

Werkt geluiddempend en slipbestendig: bekleding dempt het geluid van voetstappen. Dit is ideaal voor appartementen of huizen met meerdere verdiepingen. Daarnaast werkt het ook slipbestendig.

traprenovatie in Amsterdam met Leren trapbekleding in de kleur Quarzo
Video afspelen over De grote Huisverbouwing

Bekend van TV: De Grote Huisverbouwing

Wekelijks kun je een woning make-over bekijken bij De Grote Huisverbouwing op SBS6! In het woonprogramma gaat Styliste Djamilla Smits, bekend van De Grote Tuinverbouwing, samen met creatief uitvoerder Albert Stokkers aan de slag om mensen te helpen hun huis te transformeren in een droompaleis. Om de woningen te voorzien van de mooiste en duurzaamste trappen is ProStairs ingeschakeld. Wij hebben de grootste collectie van Europa!

Seizoen 3 van De Grote Huisverbouwing is te zien op SBS6.

Inspiratie opdoen via Pinterest

Heeft u vragen over uw traprenovatie?