fbpx

Overzettreden

Overzettreden bij ProStairs

Geef uw trap een nieuwe look met Prostairs overzettreden

Wanneer uw trap versleten is of als u simpelweg toe bent aan een nieuwe look, hoeft u niet meteen een geheel nieuwe trap te laten plaatsen. Een goed alternatief is om uw trap te laten renoveren door middel van overzettreden. Dat scheelt in kosten, maar ook een hoop rommel en gedoe. Bij Prostairs traprenovatie heeft u een ruime keuze aan overzettreden om je trap volledig naar eigen wens te laten renoveren. U heeft de keuze uit verschillende materialen en stijlen om de uitstraling van uw trap aan te passen en het een compleet nieuwe look te geven.

De voordelen van overzettreden:

Traprenovatie voorzien van beton Overzettreden met trapverlichting

Met welk materiaal wilt u de trap renoveren?

Kiest u voor een traprenovatie met PVC trapbekleding?

PVC is helemaal hot als product voor woninginrichting en ook ProStairs heeft een unieke PVC collectie samengesteld.

Het PVC dat ProStairs gebruikt is een hoogwaardig product van Zwitserse makelij.

Dit PVC heeft veel minder werking en is daardoor uitermate geschikt om superstrak tussen uw trapwangen te monteren. Ook de zeer matte én levensechte uitstraling heeft het uiterlijk van écht hout, maar met het gemak van kunststof.

Overzettreden van PCV Swiss trapbekleding

Kan ik op elke trap overzettreden plaatsen?

Op vrijwel elke trap kunnen overzettreden geplaatst worden. Bij ProStairs begrijpen we dat elke trap anders is en dus een unieke aanpak vereist. Daarom bieden we oplossingen op maat voor elke trap. Of het nu gaat om een gesloten trap of een open trap, wij hebben de kennis en expertise om deze om te toveren tot uw droomtrap. 

Wanneer u een traprenovatie overweegt maar het lastig vindt om een keuze te maken, geen paniek. Onze stylisten komen graag bij je langs voor een persoonlijk advies. 

Ruim assortiment aan overzettreden

Voor het realiseren van overzettreden heeft ProStairs verschillende materiaalsoorten en kleuren waar u uit kunt kiezen. Bovendien wordt alles in eigen huis gefabriceerd, waardoor wij u een duurzaam product kunnen aanbieden. Hieronder zetten wij de materialen voor je op een rijtje, zodat je een indicatie krijgt wat wij te bieden hebben.

Ruim assortiment aan opties voor traprenovatie door middel van overzettreden

Inspiratie opdoen via Pinterest

Heeft u vragen over uw traprenovatie?