fbpx

Traprenovatie betonlook

Traprenovatie betonlook bij ProStairs

Momenteel is de betonlook erg populair. Steeds meer mensen willen de trap een industriële uitstraling geven. Wist u dat een betonlook traprenovatie heel eenvoudig te realiseren is met overzettreden van ProStairs?

ProStairs heeft als enige bedrijf in Nederland écht handgesmeerd Beton als overzettreden in de collectie.

Sinds de betonlook in Laminaat of PVC zijn intrede heeft gedaan als traprenovatie, is ProStairs gaan ontwikkelen om ook écht Beton als overzettreden te maken. Dit proces was uitdagend, omdat gewoon beton of betonciré niet geschikt is voor traprenovaties. Het zou te veel geluid veroorzaken en snel kunnen scheuren of breken.

Na het testen van verschillende recepten is uiteindelijk een product ontstaan dat voldoet aan onze hoge verwachtingen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

De 6 voordelen van een betonlook traprenovatie als overzettreden:

Een gesloten trap met traptreden van beton als overzettreden voor een traprenovatie
Traprenovatie betonlook

Hieronder een selectie van onze traprenovatie betonlook collectie

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen probleem, wij hebben een selectie gemaakt van onze hardlopers. Bekijk op onze hardlopers-pagina de betonnen overzettreden die het meest worden gekozen bij een traprenovatie betonlook. Persoonlijk advies nodig? Onze styliste komt graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Trap betonlook – DN.02.49

Trap betonlook – RAL7002

Trap betonlook – RAL9017

Prostairs traprenovatie betonlook: uniek fabricage proces

Bij een betonlook traprenovatie worden voor elke opdracht de betonnen overtreden op maat gemaakt. Dit wordt gedaan door vanuit basisingrediënten de uiteindelijke emulsie van beton te creëren. Aan deze emulsie voegen wij kleurstof toe van RAL-kleuren. 

Na het ruwen en primen van het plaatmateriaal, wordt de emulsie met de hand op het plaatmateriaal aangebracht. Hierdoor ontstaat een uniek patroon op elke trede. Het handmatige aanbrengen zorgt voor voelbare structuur, waardoor de betonnen overzettreden niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel met een hoogwaardige glijweerstand.

Wanneer het product droog is zal er nog een behandeling overheen gaan die het materiaal beschermt tegen invloeden als vuil, stof en vocht.

Onderhoud na een betonlook traprenovatie is erg makkelijk. Enkel het afnemen van de trap met een vochtige doek volstaat.

Dichte traprenovatie beton overzettreden met een uniek fabricageproces
Traprenovatie betonlook
Traprenovatie met betonnen overzettreden is een veilige trap voor kinderen met veiligheidsprofiel

Een veilige trap met betonnen overzettreden

Bij een betonlook traprenovatie worden de overzettreden voorzien van het ProStairs veiligheidsprofiel. Doordat de kleur van het materiaal op basis van RAL-kleuren wordt gemaakt, kunnen ook de veiligheidsprofielen in dezelfde RAL-kleur mee gespoten worden. Kiest u voor beton dan heeft u een trap met een uniek decor, hoogwaardige kras- en slijtvastheid en de kwaliteit die u van een ProStairs traprenovatie mag verwachten.

Een betonlook traprenovatie kan op zowel dichte als op open trappen toegepast worden, ook de onderzijden van de treden bij open trappen zijn geen probleem.

Traprenovatie advies aan huis of in onze showroom

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht?

Vind u het lastig om het u voor te stellen of te kiezen? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies aan huis. Of kom langs in onze showroom!

Inspiratie opdoen via Pinterest

Heeft u vragen over uw traprenovatie?