fbpx

Traptreden beton

Traptreden van beton als overzettreden voor een traprenovatie

Steeds meer mensen willen de trap een industriële uitstraling geven en de betonlook is helemaal Hot. Wist u dat traptreden van Beton als overzettrede mogelijk zijn?

ProStairs heeft als enige bedrijf in Nederland écht handgesmeerd Beton als overzettrede in de collectie.

Sinds de betonlook in Laminaat of PVC zijn intrede heeft gedaan als traprenovatie, is ProStairs gaan ontwikkelen om ook écht Beton als overzettrede te maken. Dit heeft best wat voeten in de aarde gehad, omdat gewoon Beton of Beton-Ciré niet geschikt is voor traprenovaties. Het zou teveel geluid maken en zeer snel scheuren of zelf breken.

Door verschillende recepten te testen is er uiteindelijk een product ontstaan dat aan onze verwachtingen voor kwaliteit en duurzaamheid voldoet.

traptreden beton

Met welk materiaal wilt u de trap renoveren?

Traptreden Beton – DN.02.49

Overzettreden Beton – RAL7002

Trapbekleding Beton – RAL9017

traprenovatie met beton als overzettreden

Wij helpen u met de traprenovatie die bij u past

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

ProStairs biedt u de grootste collectie aan materialen en kleuren. Alles wordt in eigen huis gefabriceerd waardoor wij u een duurzaam product kunnen aanbieden.

Prostairs beton overzettreden uniek fabricage proces

De traptreden beton als overzettreden wordt voor iedere opdracht afzonderlijk gemaakt, dit geschiedt door vanuit basisingrediënten de uiteindelijke emulsie van beton te creëren. Aan deze emulsie voegen wij kleurstof toe op basis van RAL-kleuren.

Nadat het plaatmateriaal geruwd is en met een primer bewerkt zal de emulsie met de hand op het plaatmateriaal gesmeerd worden. Het resultaat, iedere trede is uniek en heeft zijn eigen patronen. Doordat het met de hand aangebracht wordt zal er structuur voelbaar zijn, dit geeft dat beton overzettrede niet alleen qua uitstraling maar ook voor de functionaliteit een hoogwaardig product is met een hoge glij weerstand.

Wanneer het product droog is zal er nog een behandeling overheen gaan die het materiaal beschermt tegen invloeden als vuil, stof en vocht.

Onderhoud van de traptreden Beton is erg makkelijk. Enkel het afnemen van de trap met een vochtige doek volstaat.

Weet jij ook nog niet precies wat voor traprenovatie bij jou past? Dat is geen probleem, want op onze Pinterest vind je genoeg inspiratie. Wil je toch liever even in het echt kijken? Dan verwijzen we je graag door naar onze showroom.

 

Een veilige trap met betonnen overzettreden

De traptrede beton overzettrede worden voorzien van het ProStairs veiligheidsprofiel Doordat de kleur van het materiaal op basis van RAL-kleuren wordt gemaakt, kunnen ook de veiligheidsprofielen in dezelfde RAL-kleur mee gespoten worden. Kiest u voor Beton dan heeft u een trap met een uniek decor, hoogwaardige kras- en slijtvastheid en de kwaliteit die u van een ProStairs traprenovatie mag verwachten.

Beton overzettrede kunnen op zowel dichte als open trappen toegepast worden, ook de onderzijde van de treden bij open trappen zijn geen probleem.