fbpx

Traprenovatie Baarn

Traprenovatie in Baarn bij ProStairs

Een nieuwe trap in uw huis in Baarn? Bij ProStairs bent u aan het juiste adres!

Wilt u de uitstraling van uw trap vernieuwen zonder de hele trap te vervangen? ProStairs biedt een uitgebreid assortiment aan trapbekleding in Baarn. Onze ervaren adviseurs komen persoonlijk bij u thuis voor vrijblijvend advies en een op maat gemaakte kostenberekening.

Een traprenovatie van ProStairs is een investering in de toekomst van uw woning, met de nadruk op duurzaamheid en stijl. In de hedendaagse context is een trap meer dan een functioneel element; het is een belangrijk onderdeel van het interieur van uw huis. Daarom is het begrijpelijk dat u uw trap de gewenste uitstraling wilt geven die aansluit bij uw persoonlijke smaak en interieur.

Ontdek onze uitgebreide collectie overzettreden en vind de perfecte traprenovatie die naadloos past bij uw interieur en woning. Bovendien zijn onze trappen kras- en slijtvast, wat betekent dat u er een leven lang plezier van zult hebben.

Voordelen van ProStairs Traprenovatie:

Suleiman Juz
traprenovatie bij Prostairs - een witte trap met PVC overzettreden

Wat kost een traprenovatie in Baarn

Wat kost een traprenovatie in Baarn? De kosten van een traprenovatie zijn volledig afhankelijk van jouw wensen, jouw persoonlijke situatie en je huidige trap. Het is daarom niet mogelijk om een concreet antwoord te geven op deze vraag. De volgende punten hebben invloed op de prijs voor uw traprenovatie:

 

Na het bekijken van uw trap en het bepalen van uw wensen, kan onze adviseur nauwkeurig de kosten voor uw traprenovatie berekenen. De staat van uw trap en de gekozen kleur en design zijn hierbij kosten bepalend. Bij ProStairs kunt u erop vertrouwen dat de prijs die wij berekenen tot op de cent nauwkeurig is.

  Traprenovatie advies aan huis of in onze showroom

  Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

  U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht?

  Vind u het lastig om het u voor te stellen of te kiezen? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies aan huis. Of kom langs in onze showroom!

  Traprenovaties op maat bij ProStairs

  Trap renoveren in Baarn? Dat kan bij ProStairs Traprenovatie. Kom een keertje langs in onze showroom in Bunschoten om alle materialen en mogelijkheden te ontdekken of bekijk online alle materialen. Wij komen ook graag bij u thuis op bezoek voor een gratis adviesgesprek. De diverse materialen die we aanbieden voor traprenovatie zijn:

  Heeft u moeite met het maken van een keuze? Maak dan een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies bij u thuis in Baarn. Of breng een bezoek aan onze showroom in Bunschoten voor inspiratie. 

  Inspiratie opdoen via Pinterest

  Heeft u vragen over uw traprenovatie?