fbpx

Kosten traprenovatie

Wat zijn de kosten voor een traprenovatie

Deze vraag krijgen wij dagelijks te horen. Heel begrijpelijk! Maar deze vraag is niet zomaar met één prijs te beantwoorden. Zoveel mensen met verschillende wensen! Diverse factoren spelen een rol bij de prijsbepaling. Om een offerte op te maken hebben wij meerdere gegevens nodig, zoals:

 • Huidige staat van uw trap?
 • Open of dichte trap
 • Aantal treden?
 • Gewenste afwerking: bijv. stootborden of zijwangen?
 • Opties: LED-verlichting, plateau, dichtmaken van open trap?
 

Als u overweegt om uw trap te renoveren, dan is het belangrijk om te weten dat de kosten van een traprenovatie afhankelijk zijn van verschillende factoren. Bij ProStairs begrijpen we dit als geen ander en daarom bieden wij altijd een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak. 

Vul hieronder uw wensen om een prijs op maat te ontvangen. U kunt ook kiezen voor onze “Persoonlijke advies aan huis” service. We komen dan met onze mobiele showroom bij u thuis. We zien dan gelijk de staat van uw trap, bespreken alle materiaalsoorten met u door, zodat u de juiste keuze kan maken. Vervolgens krijgt u een passende offerte die tot op de cent nauwkeurig is uitgerekend, zonder achteraf bijkomende kosten.

Dichte traprenovatie beton overzettreden met een uniek fabricageproces
Kosten traprenovatie worden besproken

Bereken uw prijs

Na het bekijken van uw trap en het bepalen van uw wensen, kan onze adviseur nauwkeurig de kosten voor uw traprenovatie berekenen. De staat van uw trap en de gekozen kleur en design zijn hierbij kosten bepalend. Bij ProStairs kunt u erop vertrouwen dat de prijs die wij berekenen tot op de cent nauwkeurig is.

  Traprenovatie advies aan huis of in onze showroom

  Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

  U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht?

  Vind u het lastig om het u voor te stellen of te kiezen? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies aan huis. Of kom langs in onze showroom!

  Inspiratie opdoen via Pinterest

  Heeft u vragen over uw traprenovatie?