fbpx

Kosten traprenovatie

Hoe bepalen we de kosten?

Als u overweegt om uw trap te renoveren, dan is het belangrijk om te weten dat de kosten van een traprenovatie afhankelijk zijn van verschillende factoren. Bij ProStairs begrijpen we dit als geen ander en daarom bieden wij altijd een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak. In dit artikel vertellen we u meer over onze werkwijze en hoe wij ons kostenplaatje bepalen.

“Wat zijn de kosten voor een traprenovatie?”

Deze vraag krijgen wij dagelijks te horen. Heel begrijpelijk! Maar deze vraag is niet zomaar met één prijs te beantwoorden. Zoveel mensen met verschillende wensen! Diverse factoren spelen een rol bij de prijsbepaling. Om een offerte op te maken hebben wij meerdere gegevens nodig, zoals:

 • Huidige staat van uw trap?
 • Open of dichte trap
 • Aantal treden?
 • Gewenste afwerking: bijv. stootborden of zijwangen?
 • Opties: LED-verlichting, plateau, dichtmaken van open trap?

De belangrijkste vraag: “Wat wilt u laten gebeuren aan de trap?” Dat weet u meestal nog niet, of u kent de velen mogelijkheden niet. Wij als fabrikant van traprenovaties hebben namelijk niet gewoon een grote collectie. Wij hebben dé grootste collectie, met verschillende materiaalsoorten, zoals: écht leer, met de hand gesmeerd BetonPVCLaminaat(HPL), HoutWovenPaintWood, Eiken, écht Natuursteen en eventueel trapverlichting. Al deze materialen hebben ook nog eens uiteenlopende eigenschappen en uitstralingen. Uw materiaalkeuze is de belangrijkste factor van de prijs van uw droomtrap. Om niet eindeloos offertes te sturen, hebben wij ervoor gekozen om de GRATIS Offerte-aan-Huis-Service te geven. We komen dan met onze mobiele showroom bij u thuis. We zien dan gelijk de staat van uw trap, bespreken alle materiaalsoorten met u door, zodat u de juiste keuze kan maken. Vervolgens krijgt u een passende offerte die tot op de cent nauwkeurig is uitgerekend, zonder achteraf bijkomende kosten.

Interesse? Bel of maak een afspraak online!

Doormiddel van het opstellen van een offerte bepalen we de kosten van een traprenovatie.
Voordelen traprenovatie met trapbekleding

Stap 1: Adviesgesprek bij u thuis

Om een nauwkeurige prijsbepaling te kunnen geven, is het belangrijk om eerst uw trap te inspecteren. Daarom komt een van onze adviseurs bij u thuis langs om uw trap te bekijken. Tijdens dit adviesgesprek worden uw wensen en verwachtingen besproken en krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die er zijn.

Stap 2: Kleur & Design

Onze adviseur neemt alle stalen en kleur designs mee, zodat u eventueel samen met uw partner kunt bekijken welke kleur en design het beste bij uw interieur past. Wij bieden wij een ruim assortiment aan kleuren en designs, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Ruim assortiment aan overzettreden opties
Kosten traprenovatie worden besproken

Stap 3: Prijsbepaling

Na het bekijken van uw trap en het bepalen van uw wensen, kan onze adviseur nauwkeurig de kosten voor uw traprenovatie berekenen. De staat van uw trap en de gekozen kleur en design zijn hierbij kosten bepalend. Bij ProStairs kunt u erop vertrouwen dat de prijs die wij berekenen tot op de cent nauwkeurig is.

  Stap 4: Aan de slag

  Zodra de prijsbepaling is gedaan en u akkoord bent gegaan met de kosten, gaan wij aan de slag. Onze ervaren en professionele vakmensen zorgen ervoor dat uw traprenovatie vakkundig en snel wordt uitgevoerd. U kunt binnen korte tijd genieten van uw vernieuwde trap.

   

  Twijfelt u nog? Klik hier om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen. 

  Na akkoord van klant over kosten traprenovatie wordt het materiaal geproduceerd

  Wij helpen u met de traprenovatie die bij u past

  Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

  ProStairs biedt u de grootste collectie aan materialen en kleuren. Alles wordt in eigen huis gefabriceerd waardoor wij u een duurzaam product kunnen aanbieden.