fbpx

Traprenovatie Utrecht

Traprenovatie in Utrecht bij ProStairs

Trap renoveren in Utrecht? Bij ProStairs bent u aan het juiste adres!

Wilt u uw interieur een make over geven? ProStairs biedt een uitgebreid assortiment aan trapbekleding in Utrecht. Onze ervaren adviseurs komen persoonlijk bij u thuis voor vrijblijvend advies en een op maat gemaakte kostenberekening.

Een traprenovatie van ProStairs is een investering in de toekomst van uw woning, met de nadruk op duurzaamheid en stijl. In de hedendaagse context is een trap meer dan een functioneel element; het is een belangrijk onderdeel van het interieur van uw huis. Daarom is het begrijpelijk dat u uw trap de gewenste uitstraling wilt geven die aansluit bij uw persoonlijke smaak en interieur.

Ontdek onze uitgebreide collectie overzettreden en vind de perfecte traprenovatie die naadloos past bij uw interieur en woning. Bovendien zijn onze trappen kras- en slijtvast, wat betekent dat u er een leven lang plezier van zult hebben.

Voordelen van ProStairs Traprenovatie:

Suleiman Juz

Wat kost een traprenovatie in Utrecht?

Wat kost een traprenovatie in Utrecht? De kosten van een traprenovatie zijn volledig afhankelijk van jouw wensen, jouw persoonlijke situatie en je huidige trap. Het is daarom niet mogelijk om een concreet antwoord te geven op deze vraag. De volgende punten hebben invloed op de prijs voor uw traprenovatie:

Bereken eenvoudig en snel uw prijs via onderstaande button en ontvang een prijsindicatie voor uw gewenste traprenovatie.

  Traprenovatie advies aan huis of in onze showroom

  Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

  U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht?

  Vind u het lastig om het u voor te stellen of te kiezen? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies aan huis. Of kom langs in onze showroom!

  Traprenovatie op maat in Utrecht

    

  Trap renoveren in Utrecht? Dat kan bij ProStairs Traprenovatie. Ontdek alle mogelijkheden in onze showroom in Bunschoten. Kom een keertje langs in onze showroom in Bunschoten om alle materialen te ontdekken of bekijk online alle materialen. Wij komen ook graag bij u thuis op bezoek voor een gratis adviesgesprek. De diverse materialen die we aanbieden voor traprenovatie zijn:

  Heeft u moeite met het maken van een keuze? Maak dan een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies bij u thuis in Utrecht. Of breng een bezoek aan onze showroom in Bunschoten voor inspiratie. 

  Inspiratie opdoen via Pinterest

  Heeft u vragen over uw traprenovatie?