fbpx

Woven trapbekleding

Trap bekleden Woven

Geweven PVC op de trap Woven

Bent u op zoek naar warme, stijlvolle en praktische trapbekleding? Dan is Woven trapbekleding wellicht precies wat u zoekt. Woven trapbekleding Original biedt een innovatieve benadering van trapbekleding door het gebruik van geweven PVC overzettreden. Dit bijzondere materiaal combineert de warme, uitnodigende uitstraling van tapijt met de praktische voordelen van PVC. Oorspronkelijk ontwikkeld voor de vloeren rondom buitenbaden in Zuid-Europa, is dit product ontworpen om onderhoudsarm en volledig antislip te zijn, wat het bij uitstek geschikt maakt voor gebruik als trapbekleding.

Deze trapbekleding is beschikbaar in 12 verschillende wevingen, elk met een unieke uitstraling. Of u nu een voorkeur hebt voor een klassiek ontwerp of een moderne twist, er is altijd een stijl die perfect aansluit bij uw interieur. Woven Traprenovatie Original biedt niet alleen esthetische veelzijdigheid, maar ook duurzaamheid en veiligheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor elke trap in uw huis.

woven trapbekleding

Woven trapbekleding op uw trap

PVC Woven Traprenovatie combineert twee hoogwaardige lagen voor een optimale trapbekleding: een basis van HDF (High Density Fiber) plaatmateriaal en een toplaag van uniek geweven PVC. Dankzij deze gelaagde structuur kunnen kleine oneffenheden zoals lijmresten op de bestaande traptrede blijven zitten zonder zichtbaar te zijn, waardoor we een naadloze en strakke afwerking kunnen garanderen.

De geweven PVC draden zijn versterkt met een kern van glasvezel en nylon, wat resulteert in sterk en vrijwel slijtvast materiaal. De overzettreden zijn voorzien van het ProStairs Veiligheidsprofiel, dat bijdraagt aan zowel de veiligheid als de duurzaamheid van de trap. PVC Woven Traprenovatie biedt zo een combinatie van een mooie uitstraling en een lange levensduur voor uw trap.

Traprenovatie advies aan huis of in onze showroom

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht?

Vind u het lastig om het u voor te stellen of te kiezen? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies aan huis. Of kom langs in onze showroom!

Traprenovatie Woven

Waarom kiezen voor Woven Trapbekleding?

Het unieke decor en bijzondere eigenschappen van dit product bieden u zóveel meer dan alleen een mooie afwerking. Met overzettreden van PVC Woven heeft u een product dat in iedere woning tot zijn recht komt. Of u nu kiest voor een landelijke, moderne sfeer of een stoere industriële look? Deze kunnen beide met Woven gecreëerd worden. Als overzettreden met een geweven structuur krijgt een u een product dat van zichzelf al 100% antislip is. Dit materiaal heeft door zijn structuur ook een zéér goede akoestische demping. Contactgeluid blijft ruimschoots onder de 10 decibel norm.

9 eigenschappen van PVC Woven trapbekleding

Trapbekleding woven makkelijk in onderhoud

Met overzettreden uit de PVC Woven collectie kiest u voor gemak en hygiëne. Hoewel deze treden eruitzien als traditionele stoffering, bieden ze belangrijke voordelen die stoffen bekleding niet heeft. Traditionele tapijten kunnen stof vasthouden, waardoor huisstofmijt, zilvervisjes en bacteriën zich kunnen nestelen. Dit probleem is volledig uitgesloten met PVC Woven.

Dankzij het unieke weefproces is PVC Woven getest en bewezen antibacterieel. Schoonmaken is eenvoudig: een vochtige doek is alles wat je nodig hebt. Bovendien zijn de gemêleerde decors ontworpen om stof en vuil minder zichtbaar te maken, wat ze ideaal maakt voor huishoudens met huisdieren. Vocht en stof blijven op het oppervlak liggen en kunnen gemakkelijk worden weggeveegd. Kortom, PVC Woven overzettreden zijn de perfecte combinatie van stijl, gemak en hygiëne.