fbpx

Traprenovatie natuursteen

Waarom zou je kiezen voor Natuursteen trapbekleding?

Natuursteen op uw trap, daar heeft u vast wel eens van gedroomd. Een natuurlijk product met nagenoeg geen onderhoud. Maar ja. het zal wel bij een droom blijven, dat kan namelijk niet op mijn trap… Tot nu! ProStairs heeft een unieke manier om écht natuursteen op elke trap te toveren. Laat u verbazen, voel de echte stenen structuur die eeuwen verborgen lag in de bergen van Italië.

Dichte traprenovatie met natuursteen overzettreden

Met welk materiaal wilt u de trap renoveren?

Atlas

Calypso

Elera

Narvi

Neso

Prospero

De 8 voordelen van een traprenovatie met Natuursteen als overzettreden

Traprenovatie advies aan huis of in onze showroom

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht?

Vind u het lastig om het u voor te stellen of te kiezen? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies aan huis. Of kom langs in onze showroom!

DE NATUURSTEEN OVERZETTREDEN VAN PROSTAIRS

Zoekt u de chique uitstraling van natuursteen? Onze Stone Natural geeft uw trap en interieur een klassieke stoere uitstraling. Laat u verrassen. Natuurstenen Trapbekleding van ProStairs® is een chique, prachtige lijn bestaande uit 7 soorten die door onze moderne technieken toch comfortabel aanvoelt. Het natuursteen ligt namelijk op een dun laagje rubber, waardoor uw trap heel licht mee veert als u erop loopt en een isolerende werking heeft. Het resultaat? Een chique, ietwat koele uitstraling die toch comfort biedt.

De juiste keus voor veiligheid,
duurzaamheid en Luxe

Natuursteen overzettreden komen met een speciaal aangepast gepatenteerde ProStairs VeiligheidsProfiel, dit profiel biedt u zowel optische als gevoelsmatige veiligheid. Door een contrast te creëren ziet u in één oogopslag waar de treden stoppen, en waar u uw voet moet plaatsen. Doordat dit profiel licht voelbaar is, zal u ook wanneer u met uw handen vol van de trap afloopt, weten waar u loopt en of u nog één stap omlaag moet doen of dat u al op de vloer staat. Dit voorkomt veel blessures aan de enkels. Het ProStairs VeiligheidsProfiel voor de Stone Natural overzettreden komt standaard in twee metallic kleuren:

Weet jij ook nog niet precies wat voor traprenovatie bij jou past? Dat is geen probleem, want op onze Pinterest vind je genoeg inspiratie. Wil je toch liever even in het echt kijken? Dan verwijzen we je graag door naar onze showroom.

 

TRAPRENOVATIE NATUURSTEEN TREDEN

De exclusive lijn bestaande uit Slate Leather en Stone Natural worden beide exclusief geleverd met het aangepaste veiligheidsprofiel. Dit luxe profiel wordt in 2 metallic kleuren geleverd: Koper en Messing. Maar om het helemaal luxe en exclusief te maken, voorzien wij de voorkant van het profiel met 4 bijzondere metalen sierstrips, namelijk: