fbpx

Traprenovatie met écht natuursteen

Natuursteen op uw trap

Echt natuursteen op uw trap, daar heeft u vast wel eens van gedroomd. Een natuurlijk product met nagenoeg geen onderhoud. Misschien denkt u dat een traprenovatie met steen onmogelijk is. ProStairs biedt de oplossing. Wij hebben een unieke manier gevonden om dat écht op elke trap te toveren. 

Natuursteen op uw trap vereist vrijwel geen onderhoud. U hoeft zich geen zorgen te maken over krassen, vlekken of slijtage, want steen is van nature robuust en duurzaam. Met ProStairs wordt uw droom van een natuurstenen trap werkelijkheid, en kunt u elke dag genieten van de tijdloze elegantie en luxe uitstraling die het met zich meebrengt. Voel de authentieke stenen structuur onder uw voeten van echte steen uit steengroeven van over de hele wereld.

Natuursteen traprenovatie van open trap in Vinkeveen in de kleur Elara

Welk soort wilt u op uw trap?

Atlas

Elera

Narvi

Neso

Prospero

Telestro

De 8 voordelen van een natuurstenen traprenovatie

Inspiratie opdoen via Pinterest

Pinterest is een geweldige bron van inspiratie voor als je op zoek bent naar ideeën voor traprenovaties en trapleuningen. Hier zijn enkele punten over hoe je Pinterest kan gebruiken om inspiratie op te doen:

1. Visuele Inspiratie

Pinterest is een visueel platform, waardoor u gemakkelijk kan zien hoe verschillende ontwerpen eruitzien in echte huizen. Dit helpt je om een beter beeld te krijgen van wat jeleuk vindt en wat bij je eigen interieur past.

2. Specifieke Voorbeelden van ons Werk

Op onze Pinterest-pagina kan je veel voorbeelden vinden van onze eerdere projecten. Dit toont niet alleen ons vakmanschap, maar geeft je ook een idee van wat je van ons kan verwachten.

Natuurstenen traptreden van ProStairs

Zoekt u de chique uitstraling van natuursteen? Onze Stone Natural geeft uw trap en interieur een klassieke stoere uitstraling. Laat u verrassen. Natuurstenen Trapbekleding van ProStairs® is een chique, prachtige lijn bestaande uit 7 soorten die door onze moderne technieken toch comfortabel aanvoelt. Het natuursteen ligt namelijk op een dun laagje rubber, waardoor uw trap heel licht mee veert als u erop loopt en een isolerende werking heeft. Het resultaat? Een chique, ietwat koele uitstraling die toch comfort biedt.

Traprenovatie advies aan huis of in onze showroom

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht?

Vind u het lastig om het u voor te stellen of te kiezen? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies aan huis. Of kom langs in onze showroom!

De juiste keus voor veiligheid,
duurzaamheid en Luxe

Natuurstenen overzettreden komen met een speciaal aangepast gepatenteerde ProStairs VeiligheidsProfiel, dit profiel biedt u zowel optische als gevoelsmatige veiligheid. Door een contrast te creëren ziet u in één oogopslag waar de treden stoppen, en waar u uw voet moet plaatsen. Doordat dit profiel licht voelbaar is, zal u ook wanneer u met uw handen vol van de trap afloopt, weten waar u loopt en of u nog één stap omlaag moet doen of dat u al op de vloer staat. Dit voorkomt veel blessures aan de enkels. Het ProStairs VeiligheidsProfiel voor de Stone Natural overzettreden komt standaard in twee metallic kleuren:

Weet jij ook nog niet precies wat voor traprenovatie bij jou past? Dat is geen probleem, want op onze Pinterest vind je genoeg inspiratie. Wil je toch liever even in het echt kijken? Dan verwijzen we je graag door naar onze showroom.

 

Traprenovatie treden van écht steen uit de groeve

De exclusive lijn bestaande uit Slate Leather en Stone Natural worden beide exclusief geleverd met het aangepaste veiligheidsprofiel. Dit luxe profiel wordt in 2 metallic kleuren geleverd: Koper en Messing. Maar om het helemaal luxe en exclusief te maken, voorzien wij de voorkant van het profiel met 4 bijzondere metalen sierstrips, namelijk: