fbpx

Traprenovatie natuursteen

Waarom zou je kiezen voor Natuursteen trapbekleding?

Natuursteen op uw trap, daar heeft u vast wel eens van gedroomd. Een natuurlijk product met nagenoeg geen onderhoud. Maar ja. het zal wel bij een droom blijven, dat kan namelijk niet op mijn trap… Tot nu! ProStairs heeft een unieke manier om écht natuursteen op elke trap te toveren. Laat u verbazen, voel de echte stenen structuur die eeuwen verborgen lag in de bergen van Italië.

“Als je écht iets bijzonders op de trap wilt, dan kan je eigenlijk niet om de exclusive collection van ProStairs heen.”​

Guido Hop
traptreden natuursteen

De 8 voordelen van een traprenovatie met Natuursteen als overzettreden

Wij helpen u met de traprenovatie die bij u past

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

ProStairs biedt u de grootste collectie aan materialen en kleuren. Alles wordt in eigen huis gefabriceerd waardoor wij u een duurzaam product kunnen aanbieden.

DE NATUURSTEEN OVERZETTREDEN VAN PROSTAIRS

Zoekt u de chique uitstraling van natuursteen? Onze Stone Natural geeft uw trap en interieur een klassieke stoere uitstraling. Laat u verrassen. Natuurstenen Trapbekleding van ProStairs® is een chique, prachtige lijn bestaande uit 7 soorten die door onze moderne technieken toch comfortabel aanvoelt. Het natuursteen ligt namelijk op een dun laagje rubber, waardoor uw trap heel licht mee veert als u erop loopt en een isolerende werking heeft. Het resultaat? Een chique, ietwat koele uitstraling die toch comfort biedt.

Atlas
Egaal koperbruine natuursteen met gedetailleerd relief
Telestro
Donkerbruine natuursteen met okergele ruis met aderachtige structuur
Narwi
Egaal antracietkleurige natuursteen met groen blauwe waas en vlekachtige structuren.
Prospero
Egaal messing- zilverachtige leisteen met gedetailleerde structuren met metallic glans
Calypso
Egaal antraciet natuursteen met rood bruine waas, met rustig relief
Elara
Vrij egale donkergrijze natuursteen met diagonale structuur
Neso
Zilver koperkleurige metallic natuursteen met vlekachitige
Previous
Next

De juiste keus voor veiligheid,
duurzaamheid en Luxe

Natuursteen overzettreden komen met een speciaal aangepast gepatenteerde ProStairs VeiligheidsProfiel, dit profiel biedt u zowel optische als gevoelsmatige veiligheid. Door een contrast te creëren ziet u in één oogopslag waar de treden stoppen, en waar u uw voet moet plaatsen. Doordat dit profiel licht voelbaar is, zal u ook wanneer u met uw handen vol van de trap afloopt, weten waar u loopt en of u nog één stap omlaag moet doen of dat u al op de vloer staat. Dit voorkomt veel blessures aan de enkels. Het ProStairs VeiligheidsProfiel voor de Stone Natural overzettreden komt standaard in twee metallic kleuren:

TRAPRENOVATIE NATUURSTEEN TREDEN

De exclusive lijn bestaande uit Slate Leather en Stone Natural worden beide exclusief geleverd met het aangepaste veiligheidsprofiel. Dit luxe profiel wordt in 2 metallic kleuren geleverd: Koper en Messing. Maar om het helemaal luxe en exclusief te maken, voorzien wij de voorkant van het profiel met 4 bijzondere metalen sierstrips, namelijk:

Geöxideerd Koper
Verweerde koperen strip met typische groene oxidatie, met koper metallic veiligheidsprofiel, nu met Slate Leather trede en stootbord.
Oud Goud
Goudkleurige geborstelde strip op goudkleurig VeiligheidsProfiel. Met zwarte stootborden en Stone Natural "Prospero" trede
Verweerd Koper
Verweerd Koperen strip op koperkleurig VeiligheidsProfiel. Met zwarte stootborden en Stone Natural "Atlas" trede
Previous
Next