fbpx

Traprenovatie Amsterdam

Traprenovatie in Amsterdam met ProStairs

Is uw trap toe aan een renovatie in Amsterdam? Bij ProStairs vindt u de oplossing!

Wilt u uw trap een nieuwe uitstraling geven zonder deze volledig te vervangen? Bij ProStairs bieden we een breed scala aan trapbekledingsopties. Onze adviseurs komen graag bij u thuis in Amsterdam voor een vrijblijvend consult en een gedetailleerde, op maat gemaakte kostenraming.

Een traprenovatie door ProStairs is een investering in de toekomst van uw huis, waarbij duurzaamheid en stijl voorop staan. Tegenwoordig is een trap veel meer dan alleen een functioneel element; het is een essentieel onderdeel van het interieur. We begrijpen dat u wilt dat uw trap past bij uw persoonlijke smaak en interieur.

Ontdek ons uitgebreide assortiment overzettreden en vind de perfecte traprenovatie die past bij uw interieur en huis. Onze trappen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen krassen en slijtage, zodat u er een leven lang van kunt genieten.

Voordelen van ProStairs Traprenovatie:

Leren trapbekleding in de kleur Quarzo
Suleiman Juz

Wat kost een traprenovatie in Amsterdam?

Wat zijn de kosten van een traprenovatie in Amsterdam? De prijs van een traprenovatie wordt volledig bepaald door uw persoonlijke voorkeuren, uw individuele situatie en de huidige staat van uw trap. Hierdoor is het niet mogelijk om een exact antwoord te geven op deze vraag.  Verschillende factoren spelen een rol bij het bepalen van de prijs voor uw traprenovatie, waaronder:

Bereken eenvoudig en snel uw prijs via onderstaande button en ontvang een prijsindicatie voor uw gewenste traprenovatie.

  Traprenovatie advies aan huis of in onze showroom

  Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

  U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht?

  Vind u het lastig om het u voor te stellen of te kiezen? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies aan huis. Of kom langs in onze showroom!

  Uw droomtrap in Amsterdam

  Wilt u uw trap renoveren in Amsterdam? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een traprenovatie, maar weet u niet waar u moet beginnen? Kom een keertje langs in onze showroom in Bunschoten om alle materialen te ontdekken of bekijk online alle materialen. Wij komen ook graag bij u thuis op bezoek voor een gratis adviesgesprek. De diverse materialen die we aanbieden voor traprenovatie zijn:

  Heeft u moeite met het maken van een keuze? Maak dan een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies bij u thuis in Amsterdam. Of breng een bezoek aan onze showroom in Bunschoten voor inspiratie. 

  Inspiratie opdoen via Pinterest

  Heeft u vragen over uw traprenovatie?