fbpx

Trap bekleden laminaat

Trap bekleden laminaat

Overweegt u de trap te vernieuwen? Denk dan eens aan een laminaat trapbekleding. Ontdek onze hoogwaardige overzettreden gemaakt van HPL laminaat, een kwaliteit die niet te vergelijken is met CPL- of DPL-laminaat overzettreden. HPL wordt ook gebruikt als toplaag in aanrechtbladen, wat aantoont dat het materiaal bestand is tegen slijtage.

Het kwaliteitsverschil zit voornamelijk in de toplaag. Omdat u op de trap altijd met dezelfde voet op dezelfde trede stapt, ervaart het product aanzienlijke puntbelasting. Deze belasting veroorzaakt snellere slijtage en krassen op de plekken waar u de trap beloopt. Ons HPL laminaat biedt echter de duurzaamheid en krasbestendigheid die u mag verwachten van professionele trapbekleding.

Dankzij de natuurlijke structuur van de meeste decors zijn de overzettreden van nature al stroef. Bovendien is het ProStairs veiligheidsprofiel in het laminaat verwerkt, wat resulteert in het meest duurzame en veilige laminaat voor uw trap. Kortom, uw trap bekleden met laminaat biedt een veilige en slijtvaste oplossing!

De 9 voordelen van trap bekleden met HPL Laminaat:

Suleiman Juz Suleiman Juz - trap bekleden laminaat - traprenovatie met laminaat

Hieronder een selectie van onze laminaat trapbekleding

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen probleem, wij hebben een selectie gemaakt van onze hardlopers. Bekijk op onze hardlopers pagina de laminaat trapbekleding die het meest gekozen worden. Persoonlijke advies nodig? Onze styliste komt graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Laminaat Concrete Platinum

Laminaat Arowana Black

Pietra Grey laminaat

Calacatta Olympus

Laminaat Suleiman Juz

Laminaat Palmyra Marble

Trap laminaat

Trap bekleden laminaat bij ProStairs

ProStairs maakt gebruik van een tweedelig product. Tijdens de montage vormt dit product een naadloos geheel dat aansluit tussen de zijwangen van uw trap. We buigen de overzettreden tegen de zijkanten van de trap, waardoor er vrijwel geen ruimte ontstaat tussen de zijwang en de nieuwe trapbekleding met HPL laminaat overzettreden. Hierdoor is het in de meeste gevallen niet nodig om te kitten.

Onze collectie HPL laminaat overzettreden omvat diverse prachtige en unieke decors. ProStairs biedt voor elke situatie een passende afwerking. Wilt u verschillende stijlen combineren? Dat is ook mogelijk!

Wilt u ook uw trap bekleden met laminaat overzettreden? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan!

Laminaat traptreden

Onze overzettreden hebben een bijzondere opbouw, inclusief een subtiel gehard aluminium neusprofiel. Hierdoor kunnen wij uw trap bekleden met laminaat zonder dat er in de traptreden hoeft te worden gezaagd. Dit zorgt ervoor dat uw bestaande trap zijn stevigheid behoudt en niet uit zijn oorspronkelijke vorm wordt gehaald.

Het HPL laminaat dat wij gebruiken, wordt gelijmd op een MDF plaat. Hierdoor mogen eventuele lijmresten op uw trap blijven zitten. Indien er onregelmatigheden zijn in uw bestaande traptreden, is het niet nodig deze op te vullen of vlak te schuren. Wij zorgen met ons hoogwaardige product en vakmanschap voor een strak en prachtig eindresultaat.

Larissa.interior - Suleiman Juz (Walnoot) IMG_3580

Traprenovatie advies aan huis of in onze showroom

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht?

Vind u het lastig om het u voor te stellen of te kiezen? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies aan huis. Of kom langs in onze showroom!

Inspiratie opdoen via Pinterest

Heeft u vragen over uw traprenovatie?