fbpx

Traprenovatie groen

BOTANISCHE INRICHTING

Een duurzame en ecologische wooninrichting is zeer trendy en draagt hiermee bij tot een ecologisch evenwicht. In een botanische inrichting van uw woning komt u helemaal tot rust. Het is dan ook belangrijk om deze natuurlijke wooninrichting tot in alle hoeken van uw huis door te trekken. Daarom bieden wij in ons gamma ook dat type van traprenovatie aan die de pure natuur in huis haalt.

Wij realiseren de vernieuwing van uw trap in uw botanische inrichting

Hoeveel zal een traprenovatie kosten voor uw botanisch interieur? Op onze website kunt u op eenvoudige manier een richtprijs berekenen. Uiteraard is elke trap anders en daarom komen wij graag bij u langs om uw trap uit te meten en u een exacte prijsberekening te kunnen maken. Wij geven u ook raad op het gebied van stijl en materialen die het beste bij uw wooninrichting passen en hoe u de trap het makkelijkst onderhoudt. Neem gerust contact op en u zult binnenkort van uw prachtige trap kunnen genieten!

TRAP RENOVEREN VOLGENS BOTANISCHE NORMEN

Als u de trap wil vernieuwen en u wilt dat hij volledig in uw botanische wooninrichting is geïntegreerd, kunt u kiezen uit diverse types trapbekleding. Wij geven graag advies over de verschillende mogelijkheden zodat u tot de juiste keuze komt.

Met een eiken houten trapbekleding creëert u bijvoorbeeld een warme toets in uw interieur. Onze houten overzettreden zijn duurzaam, sterk en makkelijk te onderhouden. U kiest zelf de kleur: van licht eiken tot hout met een warme bruine gloed.

Of wilt u de trap een betonlook of natuursteen-look geven? Deze vindt u in onze collectie PVC. Deze uitvoering geeft een strakke uitstraling aan uw trap.

Als u iets unieks in huis wilt halen, kies dan voor echt beton voor op de traptreden. Onze betonnen traprenovatie bestaat uit treden die met de hand gesmeerd zijn. Daardoor is elke trede uniek en krijgt u een zeer bijzondere trap. De structuur van het beton zorgt ervoor dat de trap zeer slijtvast is.
De geluiddempende opbouw van het beton garandeert weinig of geen geluidsoverlast.

Wilt u helemaal de natuur in huis? Dan hebben wij voor u onze trapbekleding in leer. Deze kadert helemaal in de filosofie van ecologisch verantwoord bouwen. Het leer dat wij gebruiken om de traptreden te bekleden is namelijk afkomstig van de consumptie-industrie.
Wij kiezen uitsluitend leer van dieren die geslacht zijn voor het vlees. Een leren trap is eigentijds en brengt een warme sfeer in huis. Het is aangenaam als u op blote voeten wilt lopen en het voelt zeer comfortabel aan.

HOE INTEGREERT U UW TRAP IN UW BOTANISCHE WONINGINRICHTING?

Het principe is vrij eenvoudig. Laat het materiaal van uw trap aansluiten bij andere elementen in uw huis van hetzelfde materiaal. Combineer bijvoorbeeld uw betonnen trap met een betonvloer, een betonnen bijzettafeltje of betonnen lampenkappen. Een houten trap past perfect bij een houten kastje, een houten kapstok of houten ramen en deuren. Met uw leren trap kunt u bijvoorbeeld een leren fauteuil of een koeienhuid op de vloer combineren. Er bestaan zelfs leren lampenkappen die perfect bij uw leren trap passen.

 

Zowel leer, hout als beton passen goed bij planten of behang met een bloemen- of planten print. Hiermee haal je nog meer de natuur in huis. Deze materialen zijn makkelijk te combineren met overgordijnen en tapijten in wol of katoen, rieten manden en decoratiestukken in glas of aardewerk. Hou de materialen natuurlijk en laat kunststof achterwege.

 

Wat de kleuren betreft zijn bijna alle kleuren te combineren zolang het om natuurlijke tinten gaat. Wit, grijs, beige, groen en bruin zijn de meest voorkomende kleuren in een botanische woninginrichting. Maar u kunt ook zachte poederkleuren zoals lichtroze en lichtblauw aan uw interieur toevoegen. De materialen die wij aanraden voor een botanische uitstraling van uw trap zijn met deze kleuren perfect te combineren.