fbpx

Klassieke traprenovatie

Klassieke trap

Klassieke traprenovatie. U wilt een sfeer in huis creëren die klassiek maar ook warm aanvoelt. ProStairs heeft voor elke woonstijl wel een traprenovatie waar u de sfeer mee in huis kan bepalen. Zo ook hebben wij voor de  klassieke uitstraling een ruime keus aan mogelijkheden voor u. Met onze eiken overzettreden heeft u een ruime keus uit kleuren waar door u de juiste klassiek uitstraling kan creëren van uw trap wat vaak een sluit stuk is voor de gehele woonomgeving.

Elegantie en romantiek zijn verscholen in de klassieke woonstijl. Men denkt al snel aan witte tinten maar dat hoeft niet de standaard te zijn. Juist poederige pastelkleuren en warm hout komen goed tot hun recht in deze klassieke woonstijl. Daarnaast is materiaalgebruik erg belangrijk. Bijvoorbeeld het verwerken van stoffen als fluweel en linnen. Die zorgen ervoor dat uw leefruimte niet te kil wordt. Dit in combinatie met ambachtelijk houten details in meubels of ter decoratie. Deze materiaalsoorten kunnen worden doorgetrokken in uw trapbekleding zodat alles één geheel vormt.

Dit in combinatie met ambachtelijk houten details in meubels of ter decoratie. Deze materiaalsoorten kunnen worden doorgetrokken in uw trapbekleding zodat alles één geheel vormt.

Heeft hout niet de voorkeur voor uw klassieke trap, ProStairs bied u ook de mogelijkheid om de klassieke uitstraling te creëren met materiaalsoorten zoals PVC bekleding en Laminaat overzettreden

Bekijk onderstaande voorbeelden van een trap renovatie met een klassieke uitstraling.

Benieuwd of dit ook zou passen in uw huis?  Maak een afspraak met onze styliste voor een persoonlijke advies bij uw thuis!

Wat vind je van onderstaande klassieke trap renovaties?

Heeft u vragen over uw traprenovatie?