fbpx

Industriële traprenovatie

industriële Traprenovatie

Voor het realiseren van uw industriële trap heeft ProStairs verschillende materiaalsoorten waar u uit kan kiezen.

Wij geven u enkele voorbeelden van materialen Zo kan u een overwogen keuze maken. We willen natuurlijk dat u écht het materiaal uit kiest, wat bij u woonwensen past. Want voor al onze traprenovaties geldt: U heeft 15 jaar garantie, maar deze  gaat natuurlijk nog véél langer mee!

industriële trap

1001 Mogelijkheden Industriële trapbekleding

Een industriële uitstraling van de trap zie je tegenwoordig steeds vaker terug in hippe interieurs. Door de vele materiaalsoorten en kleuren kan ProStairs makkelijk van uw bestaande trap een restyling met een industriële look realiseren.

Neem bijvoorbeeld onze HPL Laminaat collectie. Er zijn verschillende decors met een beton-, natuursteen- of metallic look verkrijgbaar. Door deze stoere of juist rustige decors krijgt de trap een industriële uitstraling.

Het voordeel van uw trap bekleden met HPL laminaat is dat deze makkelijk is te onderhouden, krasvast is en in zijn geheel een zeer strakke industriële look creëert voor uw bestaande trap treden.

Op onze Pinterest Social vind u wekelijks nieuwe industriële traprenovaties van Handgesmeerd beton van HPL laminaat

Met welk materiaal wilt u de trap renoveren?

Traptreden verven – LichtGrijs

Rame

Traptreden van beton als overzettreden

Als u een voorkeur heeft voor écht beton op uw trap treden, dan is ProStairs uniek in de markt met de echte trede van beton.

De traptreden van beton gaan over uw bestaande treden heen. Deze worden bij ons in eigen atelier ambachtelijk met de hand gesmeerd. Elke trede heeft hierdoor een eigen ‘tekening’ waardoor geen één trede hetzelfde is. Deze treden laten we rustig uitharden zodat dat niet bij u hoeft. Zo kunt u na de montage nagenoeg dezelfde  dag nog de trap op.

De voordelen zijn dat u geen hak-, breek- of smeerwerk heeft aan uw bestaande trap. Onze monteur zet de beton treden strak tegen de zijkanten van uw trap aan. Door op deze manier te werken krijgt u een zéér strakke afwerking voor elke trede en dat in een mum van tijd. Deze betonnen overzettreden geven uw bestaande trap strakke en moderne tijdloze uitstraling. Beton heeft door de wat ruwere structuur en vrij hoge glijweerstand, wat uw trap vanzelfsprekend weer veiliger maakt

Onze overzettreden van écht Beton zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.