fbpx

Trapleuningen

Maak uw trap af met trapleuningen i.c.m. een ProStairs traprenovatie

Een trapleuning is niet alleen functioneel bij uw trap, maar ook een cruciaal onderdeel voor de veiligheid. Bij het renoveren van een trap is het belangrijk om zowel aandacht te besteden aan de esthetische aspecten als aan de veiligheidskenmerken van de trapleuning.

De voordelen van trapleuningen:

HPL trapbekleding - Arowana Black
trapleuningen

Trapleuningen zorgen voor extra veiligheid!

Stijlvolle Stalen leuningen. Een trap is niet compleet zonder een leuning die naadloos past bij het totale plaatje. Met onze strakke stalen leuningen bieden we u de perfecte combinatie van vorm en veiligheid. Kies uit rechte of gebogen leuningen in RVS of Mat zwart om uw trap een eigentijdse en strakke uitstraling te geven.

Kies uit rechte of gebogen, platte of ronde en Matzwart of RVS leuningen!

Bij ProStairs begrijpen we dat uw huis meer is dan alleen een plek om te wonen. Het is uw persoonlijke ruimte, een weerspiegeling van uw stijl en smaak. Met Traprenovatie Deluxe gaan we verder dan alleen traprenovatie; we bieden u een totaaloplossing om uw trap en interieur op elkaar af te stemmen.

HPL - 0190SL - Arowana Black IMG_6678

Wacht niet langer!

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw oude trap omtoveren tot een prachtige eyecatcher. Uw trap, uw stijl, ons vakmanschap – samen creëren we iets buitengewoons!

Heeft u vragen over uw traprenovatie?