fbpx

PVC trapbekleding

Waarom zou je kiezen voor PVC trapbekleding?

PVC trapbekleding op uw trap? Op deze pagina vertellen wij u wat de mogelijkheden zijn bij ProStairs traprenovatie.

PVC heeft zich al onderscheiden op de vloeren en al deze voordelen kunt u ook op uw trap toepassen. Door de vele mogelijkheden in decors en afwerking kunt u ook met PVC uw droomtrap samenstellen. Alle voordelen van PVC komen op uw trap echt tot zijn recht en u heeft er geen omkijken meer naar. Al onze PVC producten zijn onderhoudsarm, wat inhoudt dat u enkel de trap hoeft af te nemen met een licht vochtige doek. U hoeft niet te oliën of te schuren. Als u eenmaal een traprenovatie door ProStairs heeft laten uitvoeren, bent u voor jaren verzekerd van hoogwaardige PVC overzettreden op uw trap.

Met welk materiaal wilt u de trap renoveren?

Parrotspitze

Dufourspitze

Alphubel

Zinalrothorn

Dent Blanche

Adlerhorn

Schilthorn

Dolderhorn

Wetterhorn

Schreckhorn

De 6 voordelen van een traprenovatie met PVC trapbekleding als overzettreden

Wij helpen u met de traprenovatie die bij u past

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

ProStairs biedt u de grootste collectie aan materialen en kleuren. Alles wordt in eigen huis gefabriceerd waardoor wij u een duurzaam product kunnen aanbieden.

De PVC overzettreden van Prostairs

De PVC trapbekleding van ProStairs heeft een HDF onderlaag. Deze onderlaag zorgt voor de eerste vorm van demping. De onderlaag heeft ook een egaliserende werking, waardoor oneffenheden mogen blijven op de treden. Zouden wij het PVC direct op uw treden plakken dan heeft u binnen de kortste keren oneffenheden in het eindresultaat. Het materiaal wat wij gebruiken is geïmpregneerd HDF, dit is een met hoge dichtheid geperste houtvezel, door de hoge dichtheid van persen zal het contactgeluid afnemen omdat er geen luchtkamers in het product zitten. De met een hotmelt (warme verlijming) verlijmde PVC toplaag heeft een voelbare structuur en een matte afwerking waardoor deze er zeer natuurgetrouw uitziet en bijna niet van echt hout te onderscheiden is.

PVC traprenovatie van dichte trap, houtstructuur in kleur "Parrotspitze" met zwarte stootborden en zwart aluminium veiligheidsprofiel.
Close up Traprenovatie van open trap, rondom bekleed met overzettreden van PVC Trapbekleding 'Finsteraarhorn' met veiligheidsprofiel

De juiste keus voor veiligheid en duurzaamheid

PVC overzettreden komen met het gepatenteerde ProStairs veiligheidsprofiel, dit profiel biedt u zowel optische als gevoelsmatige veiligheid. Door een contrast te creëren ziet u in één oogopslag waar de treden stoppen, en waar u uw voet moet plaatsen. Doordat dit profiel licht voelbaar is, zal u ook wanneer u met uw handen vol van de trap afloopt, weten waar u loopt en of u nog één stap omlaag moet doen of dat u al op de vloer staat. Dit voorkomt veel blessures aan de enkels. Het ProStairs veiligheidsprofiel voor de PVC overzettreden komt standaard in twee kleuren:

Weet jij ook nog niet precies wat voor traprenovatie bij jou past? Dat is geen probleem, want op onze Pinterest vind je genoeg inspiratie. Wil je toch liever even in het echt kijken? Dan verwijzen we je graag door naar onze showroom.

 

Traprenovatie beton treden

Wat is er nu vervelender dan product uitkiezen dat volledig aan uw wensen voldoet, maar u kunt dan geen geschikt decor of kleur vinden?

ProStairs introduceert de PVC traprenovatie met betonlook. Na jaren met enkel PVC met houtdecors in de collectie, is het assortiment uitgebreid met 5 schitterende industriële decors. Van Beton Lichtgrijs tot Belgisch Hardsteen. Deze combinatie tussen de landelijke en de industriële decors geeft u nu nog meer keuze.

Het PVC blijft, zoals u dat van ons mag verwachten, van de hoogste Zwitserse kwaliteit. Afgewerkt met het ProStairs Veiligheids Profiel creëren wij een traprenovatie waar u jarenlang plezier van heeft. De betonlook overzettreden zijn, net zoals de houtlook, óók door te leggen als vloer. Dus wilt u uw hal, overloop of misschien wel de gehele verdieping meenemen? Dan is dit geen probleem!

Dichte Traprenovatie met PVC Overzettreden en veiligheidsprofiel