fbpx

Traprenovatie woven

Woven trapbekleding

Geweven PVC op uw trap

Traprenovatie Woven Original is geweven PVC op overzettreden. Dit unieke materiaal heeft de warme uitstraling van tapijt. Toch heeft het alle voordelen van kunststof (PVC). Woven is oorspronkelijk ontwikkeld als oplossing voor vloeren rond de buitenbaden in Zuid-Europa. Dit product is onderhoudsarm en volledig antislip. Hierdoor is het óók uitermate geschikt als trapbekleding.

Woven trapbekleding is bij ProStairs verkrijgbaar in wel 12 verschillende wevingen (decors) met ieder hun eigen unieke uitstraling. Bekijk hieronder de verschillende woven bekledingen.

8 voordelen van PVC Woven traprenovatie:

traprenovatie woven

Hieronder een selectie van onze woven traprenovatie materialen

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen probleem, wij hebben hieronder een selectie gemaakt van onze woven trapbekleding. Wil u liever andere materialen en decors bekijken? Bekijk dan op onze hardlopers pagina om alle trapbekleding en materialen te zien die het meest populair zijn.  Persoonlijke advies nodig? Onze styliste komt graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Woven Trap – Mysterious Mist

Woven – Titanium Torrent

Woven – Cosmic Copper

Woven – Radient Rotan

Woven – Tropical Twilight

Woven – Woven Reflection

Woven Tranquility

Traprenovatie woven? Dan kiest u voor kwaliteit

De Traprenovatie van PVC Woven is opgebouwd uit twee lagen: HDF (High Density Fiber) plaatmateriaal en de unieke Woven (geweven PVC) toplaag. Door deze opbouw mogen zelfs enige kleine oneffenheden zoals lijmresten gewoon op de bestaande traptrede blijven zitten. U ziet hier nooit meer iets van. De geweven PVC draden van Woven hebben een kern van glasvezel en Nylon. Waardoor dit materiaal ijzersterk en nagenoeg slijtvast is. Overzettreden PVC Woven worden afgewerkt met het ProStairs Veiligheidsprofiel. Dit zorgt niet alleen voor een veilig, maar ook een zeer duurzaam product.

Het unieke decor en bijzondere eigenschappen van dit product bieden u zóveel meer dan alleen een mooie afwerking. Met overzettreden van PVC Woven heeft u een product dat in iedere woning tot zijn recht komt. Of u nu kiest voor een landelijke, moderne sfeer of een stoere industriële look? Deze kunnen beide met Woven gecreëerd worden. Als overzettrede met een geweven structuur krijgt een u een product dat van zichzelf al 100% antislip is. Dit materiaal heeft door zijn structuur ook een zéér goede akoestische demping. Contactgeluid blijft ruimschoots onder de 10 decibel norm.

trapbekleding - woven trapbekleding

Traprenovatie PVC Woven

Makkelijk in onderhoud

Met overzettreden uit de PVC Woven collectie maakt u zeker de juiste keuze op het gebied van onderhoudsgemak. Dit product lijkt op traditionele stoffering, maar in tegenstelling tot traditionele stoffering blijft er weinig stof achter. Hierdoor kunnen huismijt, zilvervisjes en bacteriën zich niet in het stof nestelen zoals bij traditionele stoffering. Dit risico is er niet bij PVC Woven. Dankzij het unieke weefproces is dit product getest en bewezen antibacterieel te zijn. Het schoonmaken ervan is eenvoudig met een vochtige doek. Door de gemêleerde decors zijn stof en vuil minder zichtbaar. Kortom, woven is ideaal voor huishoudens met huisdieren die toch de voorkeur geven aan stoffering. Eventueel vocht of stof blijft op het decor liggen en kan gemakkelijk worden afgenomen.

Meer inspiratie opdoen over PVC Woven? Check ons op Pinterest!

Traprenovatie advies aan huis of in onze showroom

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht?

Vind u het lastig om het u voor te stellen of te kiezen? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies aan huis. Of kom langs in onze showroom!

Inspiratie opdoen via Pinterest

Heeft u vragen over uw traprenovatie?