fbpx

Trapbekleding

Geef uw trap een nieuwe look met trapbekleding van prostairs!

Wanneer uw trap versleten is of als u simpelweg toe bent aan een nieuwe look, hoeft u niet meteen een geheel nieuwe trap te laten plaatsen. Een goed alternatief is om uw trap te laten renoveren door middel van trapbekleding. Dat scheelt in kosten, maar ook een hoop rommel en gedoe. Bij Prostairs traprenovatie heeft u een ruime keuze aan trapbekleding om je trap volledig naar eigen wens te laten renoveren. U heeft de keuze uit verschillende materialen en stijlen om de uitstraling van uw trap aan te passen en het een compleet nieuwe look te geven. 

Op de foto hiernaast zie je een voorbeeld hoe een traprenovatie doormiddel van tapijt eruit komt te zien, genaamd ‘
Woven Trapbekleding‘ 

Trapbekleding gewoven stof met een strakke afwerking.
Ruim assortiment aan trapbekleding in onze showroom

Ruim assortiment aan trapbekleding

Voor het realiseren van uw trapbekleding heeft ProStairs verschillende materiaalsoorten en kleuren waar u uit kunt kiezen. Bovendien wordt alles in eigen huis gefabriceerd, waardoor wij u een duurzaam product kunnen aanbieden. Hieronder zetten wij de materialen voor je op een rijtje, zodat je een indicatie krijgt wat wij te bieden hebben.

Met welk materiaal wilt u de trap renoveren?

KIEST U VOOR EEN TRAPRENOVATIE MET PVC TRAPBEKLEDING?

PVC is helemaal hot als product voor woninginrichting en ook ProStairs heeft een unieke PVC collectie samengesteld.

Het PVC dat ProStairs gebruikt is een hoogwaardig product van Zwitserse makelij.

Dit PVC heeft veel minder werking en is daardoor uitermate geschikt om superstrak tussen uw trapwangen te monteren. Ook de zeer matte én levensechte uitstraling heeft het uiterlijk van écht hout, maar met het gemak van kunststof.

Voordelen traprenovatie met trapbekleding

De voordelen van trapbekleding