fbpx

Trapleuningen

Maak uw trap af met trapleuningen

Een trapleuning is niet alleen functioneel bij uw trap, maar ook een cruciaal onderdeel voor de veiligheid. Bij het renoveren van een trap is het belangrijk om zowel aandacht te besteden aan de esthetische aspecten als aan de veiligheidskenmerken van de trapleuning.

De voordelen van trapleuningen bij ProStairs:

HPL trapbekleding - Arowana Black - trapleuningen
trapleuningen

Trapleuningen zorgen voor extra veiligheid!

Veiligheid staat voorop bij het kiezen van een nieuwe trapleuning. De leuning moet stevig en duurzaam zijn, voldoende grip bieden en op de juiste hoogte gemonteerd worden om stabiliteit te garanderen. 

Stijlvolle Stalen leuningen. Een trap is niet compleet zonder een leuning die naadloos past bij het totale plaatje. Met onze strakke stalen leuningen bieden we u de perfecte combinatie van vorm en veiligheid. Kies uit rechte of gebogen leuningen in RVS of Mat zwart om uw trap een eigentijdse en strakke uitstraling te geven.

Materiaal trapleuning

Het materiaal speelt een belangrijke rol. Roestvrij staal is de populairste keuze vanwege stevigheid, veiligheidskenmerken en het is onderhoudsvrij. U kunt kiezen uit Mat Zwart of geborsteld RVS.

Kies uw trapleuning

Kies uit rechte of gebogen, platte of ronde leuningen. Matzwart of RVS.

Bij ProStairs begrijpen we dat uw huis meer is dan alleen een plek om te wonen. Het is uw persoonlijke ruimte, een weerspiegeling van uw stijl en smaak. Met Traprenovatie Deluxe gaan we verder dan alleen traprenovatie; we bieden u een totaaloplossing om uw trap en interieur op elkaar af te stemmen.

HPL - 0190SL - Arowana Black IMG_6678
Leren trapbekleding in de kleur Voltera black

Trapleuning bevestigen een de muur of balustrade

De trapleuning moet ook goed bevestigd worden aan de muur of balustrade, zodat deze bestand is tegen het gewicht en de beweging van mensen die de trap gebruiken. Dit doen wij natuurlijk ook voor u.

Wacht niet langer!

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw oude trap omtoveren tot een prachtige eyecatcher. Uw trap, uw stijl, ons vakmanschap – samen creëren we iets buitengewoons!

Heeft u vragen over uw traprenovatie?