fbpx

Trap opknappen

Trap opknappen voor een nieuwe uitstraling

Is uw trap toe aan vernieuwing of wilt u een nieuwe sfeer aan uw interieur geven? Kies er dan voor om uw trap op te knappen. Een trap kan na verloop van tijd tekenen van slijtage vertonen, zoals krassen, versleten bekleding of losse treden. Door de trap op te knappen geeft u uw woning weer een frisse uitstraling en zorgt u ervoor dat de trap weer jarenlang mee kan. 

Wilt u uw trap opknappen? Denk aan een landelijke, moderne of industriële trap. Of u nu een oudere trap wilt opknappen of een modernere uitstraling wilt creëren, bij ProStairs bent u aan het juiste adres. Een trap opknappen klinkt als een hele klus waar veel bij komt kijken, maar wij als professioneel traprenovatie bedrijf kunnen binnen 1 dag uw trap geheel renoveren. 

Open of dichte trap opknappen

Bij ProStairs kunnen we zowel een dichte als open trap opknappen. Als u een trap wilt opknappen die open is, zijn er genoeg mogelijkheden om met diverse materialen de open trap te renoveren. De mogelijkheden zijn bijna hetzelfde als een dichte trap.

Het verschil tussen het renoveren van een open trap en een dichte trap is dat wij de zijwangen van uw open trap niet mee kunnen renoveren. Het is dus aan te raden om bij een open trap altijd uw zijwangen te schilderen. Door het schilderen van de zijwangen brengt u wel diepte in uw trap aan, waardoor uw gerenoveerde traptreden nog beter tot zijn recht komen.

De open traptreden kunnen rondom bij ons worden gerenoveerd, zodat het één geheel wordt. Wij renoveren de onderkant van de traptreden met hetzelfde materiaal als de bovenkant van uw traptreden.

Met welk materiaal wilt u de trap opknappen?

Leren Trap – Quarzo

Pollux – PVC

Houten trap – White

Houten Trap – Bourbon

Finsteraarhorn – PVC

Trap betonlook – DN.02.49

PaintWood- Zwart

Rame

Woven PVC traprenovatie

Rosenhorn – PVC

Doe-het-zelf pakket of een professionele renovatie?

ProStairs heeft zijn eigen professionele monteurs waardoor u gewaarborgd bent van een juiste montage en garantie.

Wilt u liever zelf uw trap renoveren? Dan kan u bij ons de overzettreden als doe-het-zelf pakket bestellen. Bij een doe-het-zelf pakket worden alle materialen door ons bij u afgeleverd of u kunt deze afhalen in ons depot. Echter, als u nog nooit een trap heeft gerenoveerd is het niet aan te raden om de traprenovatie zelf uit te voeren. Laat u daarom door ons informeren wat onze professionele monteurs voor u kunnen betekenen.   

Trap opknappen voor iedere woonstijl

Bij ProStairs hebben we een groot assortiment aan kwalitatieve materialen en kleuren. Voor iedere woonstijl zijn er verschillende mogelijkheden. Wilt u een landelijke, industriële, moderne, kleurrijke of juist een knusse trap? Alles is mogelijk bij ProStairs.
Wij beschikken over de volgende materialen die in verschillende kleuren en stijlen van toepassing zijn:

Hal opknappen in hetzelfde materiaal als de trap

In heel veel huizen staat de trap in de hal. In dat geval kunnen wij bij veel traprenovaties óók de hal of overloop meenemen in hetzelfde materiaal.Wij geven graag een goed advies bij u thuis of bij ons in de traprenovatie showroom over de mogelijkheden.

Een gelakte trap kaal maken of renoveren?
Heeft u een gelakte trap en ziet u er geen heil meer in om deze voor de zoveelste keer te behandelen? Met een traprenovatie bespaart u uzelf om de trap te schuren en te werven. Een eenmaal gerenoveerde trap vergt nagenoeg geen onderhoud meer. Bij een gelakte of geschilderde trap zult u merken dat u om de 1,5 tot 2 jaar weer de trap moet behandelen. Gelakte trappen zijn juist uitermate geschikt voor onze traprenovatie.