Onze Traprenovatie showroom in Bunschoten

In onze traprenovatie showroom in Bunschoten tonen wij u verschillende opstellingen van renovaties van trappen en dit in diverse stijlen. Hier ziet u onmiddellijk met eigen ogen wat wij voor u kunnen betekenen. Bij ProStairs doet u ideeën op voor het vernieuwen van uw trap thuis en wij geven u uitgebreid advies over de verschillende mogelijkheden. Onze paradepaardjes zijn de treden van echt handgesmeerd beton, de PVC Woven en de Leren trapbekleding. Maar ook vele andere types van trapbekleding zoals hout, laminaat en PaintWood kunnen wij u tonen in onze showroom. Maak een afspraak via mail info@prostairs.nl of via telefoon 033-298 58 88

Vernieuwen van uw trap in uw eigen stijl

Bij ProStairs helpen wij u om de juiste keuze te maken om uw trap een nieuwe look te geven. In onze traprenovatie showroom vindt u voorbeelden van verschillende stijlen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Industrieel Voor uw stoere industriële interieur vindt u bij ons bijvoorbeeld betonnen traptreden, strak laminaat of een traprenovatie met betonlook.
  • Klassiek Uw klassieke interieur krijgt extra allure met bijvoorbeeld eiken overzettreden. U kiest zelf de afwerking, gaande van lichtgrijze tinten tot diepbruine, roodbruine of zeer donkere tinten.
  • Groen (botanisch) Als u ecologisch ingesteld bent, kunnen wij u onder meer een leren trap voorstellen. Het leer is afkomstig van de consumptie-industrie en dus niet van dieren die uitsluitend voor het leer gefokt worden. Ook beton past heel goed in een botanische omgeving.
  • Modern Als u een moderne of minimalistische woning heeft, dan is een strakke trap van laminaat in natuursteenlook of een betonnen trap heel geschikt. Ook een traprenovatie in PVC Woven is zeer trendy in een modern interieur.
  • Landelijk Bij een landelijke woning hoort bijvoorbeeld een leren of een houten trap. Natuurlijke materialen passen namelijk uitstekend in een rustiek interieur.

Van al deze stijlen ziet u talrijke voorbeelden in onze showroom in Bunschoten.

Renoveren trap, onze adviseurs komen bij u langs

Op onze website kunt u al een schatting maken van uw traprenovatie kosten. Maar omdat elke trap anders is en om u toch een correcte prijs te kunnen geven, laten wij altijd één van onze adviseurs bij u langskomen om uw trap op te meten. Als u bijvoorbeeld de wangen van uw trap in dezelfde stijl wilt laten afwerken of u wilt verlichting installeren, nemen wij dit ook mee in onze offerte. Zo zal de renovatie van bijvoorbeeld een open trap in een andere prijsklasse vallen dan een gesloten trap. Een trap bekleden en tegelijk ook de hal mee afwerken of een trap renoveren waarbij ook een bordes wordt bekleed, wordt voor u tot in detail uitgerekend. Wij leveren altijd maatwerk en wij luisteren naar uw wensen. Zo krijgt u uiteindelijk een trap die volledig bij uw stijl en uw woning past. Na het bezoek van onze adviseur krijgt u een zeer gedetailleerde offerte waarin alle werkzaamheden beschreven worden. Zo voorkomt verrassingen achteraf.

Renoveren trap, kom langs of maak een afspraak in onze showroom

U bent in onze showroom altijd welkom. U vindt onze openingstijden op onze website. Maar als u een concrete renovatie van uw trap voor ogen heeft en u wilt uw ideeën met ons bespreken, maak dan een afspraak. Onze showroom is makkelijk te bereiken en er is altijd voldoende parkeerplaats. De koffie staat klaar, wij nemen alle tijd voor u. Wij laten u rustig rondkijken en beantwoorden al uw vragen. Misschien ziet u stijlen of materialen waar u niet onmiddellijk aan gedacht had. U krijgt veel voorbeelden van trappen te zien en wij geven u graag advies over de uitstraling, de afwerking en het onderhoud van uw traptreden.

Zodra u denkt aan het renoveren van uw trap, maak dan een afspraak met ons in onze showroom in Bunschoten. Wij geven u graag advies en bespreken de mogelijkheden voor bij u thuis. Samen zorgen wij ervoor dat uw trap een stijlvolle uitstraling krijgt en uw woning een meerwaarde geeft. Tot binnenkort in onze showroom in Bunschoten

Traprenovatie Showroom Openingstijden

Haarbrug 3
3751 LM Bunschoten

T.  033 – 298 58 88

E. info@prostairs.nl

KvK: 321.09.289

 

Maandag                 GESLOTEN

Dinsdag                    09.30 – 17.30

Woensdag                09.30 – 17.30

Donderdag               09.30 – 17.30

Vrijdag                       09.30 -17.30

Zaterdag                    10.00 -17.00

Zondag                    GESLOTEN