Onze Traprenovatie showroom in Bunschoten

In onze traprenovatie showroom in Bunschoten tonen wij u verschillende opstellingen van renovaties van trappen, en dit in diverse stijlen. Hier ziet u onmiddellijk met eigen ogen wat wij voor u kunnen betekenen. Bij ProStairs doet u ideeën op voor het vernieuwen van uw trap thuis en wij geven u uitgebreid advies over de verschillende mogelijkheden. Onze paradepaardjes zijn de treden in echt handgesmeeerd beton, de PVC Woven en de leren trapbekleding. Maar ook vele andere types van trapbekleding zoals hout, laminaat en PaintWood kunnen wij u tonen in onze showroom. Maak een afspraak via mail info@prostairs.nl of via telefoon 033-298 58 88

Vernieuwen van uw trap in uw eigen stijl

Bij ProStairs helpen wij u om de juiste keuze te maken om uw trap een nieuwe look te geven. In onze traprenovatie showroom vindt u voorbeelden van verschillende stijlen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Industrieel. Voor uw stoere industriële interieur vindt u bij ons bijvoorbeeld betonnen traptreden, strak laminaat of een traprenovatie met betonlook.
  • Klassiek. Uw klassieke interieur krijgt extra allure met bijvoorbeeld eiken overzettreden. U kiest zelf de afwerking, gaande van lichtgrijze tinten tot diepbruine, roodbruine of zeer donkere tinten.
  • Groen (botanisch). Als u ecologisch ingesteld bent, kunnen wij u onder meer een leren trap voorstellen. Het leer is afkomstig van de consumptie-industrie en niet van dieren die uitsluitend voor het leer gekweekt worden. Ook beton past heel goed in een botanische omgeving.
  • Modern. Als u een moderne of minimalistische woning heeft, dan is een strakke trap in laminaat, natuursteenlook of betonnen trap heel geschikt. Ook een traprenovatie in PVC Woven is zeer trendy in een modern interieur.
  • Landelijk. Bij een landelijke woning hoort bijvoorbeeld een leren of een houten trap. Natuurlijke materialen passen namelijk uitstekend in een rustiek interieur.

Van al deze stijlen ziet u talrijke voorbeelden in onze showroom te Bunschoten.

Renoveren trap, onze adviseurs komen bij u langs

Op onze website kunt u al een schatting maken van uw traprenovatie kosten. Maar omdat elke trap anders is en om u toch een correcte prijs te kunnen geven, laten wij altijd een van onze adviseurs bij u langskomen om uw trap op te meten. Als u bijvoorbeeld de wangen van uw trap in dezelfde stijl wilt laten afwerken of u wilt verlichting installeren, nemen wij dit ook op in onze offerte. Zo zal ook de renovatie van een open trap in een andere prijsklasse vallen dan een gesloten trap. Een trap bekleden en tegelijk ook de hal mee afwerken of een trap renoveren waarbij ook een bordes wordt bekleed, wordt voor u tot in de details uitgerekend. Wij werken altijd op maat en wij luisteren naar uw wensen. Zo krijgt u uiteindelijke een trap die volledig bij uw stijl en uw woning past. Na het bezoek van onze adviseur krijgt u een zeer gedetailleerde offerte waarin alle werkzaamheden beschreven worden. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Renoveren trap, kom langs of maak een afspraak in onze showroom

U bent in onze showroom altijd welkom. U vindt onze openingsuren op onze website. Maar als u een concrete renovatie van uw trap voor ogen heeft en u wilt uw ideeën met ons bespreken, maak dan een afspraak met ons. Onze showroom is makkelijk te bereiken en er is altijd voldoende parking. De Koffie staat klaar, wij nemen alle tijd voor u. Wij laten u rustig rondkijken en beantwoorden al uw vragen. Misschien ziet u stijlen of materialen waar u niet onmiddellijk aan gedacht had. U krijgt veel voorbeelden van trappen te zien en wij geven u graag advies over de uitstraling, de afwerking en het onderhoud van uw traptreden.

Van zodra u denkt aan het renoveren van uw trap, maak dan een afspraak met ons in onze showroom in Bunschoten. Wij geven u graag advies en bespreken de mogelijkheden voor bij u thuis. Samen zorgen wij ervoor dat uw trap terug een stijlvolle uitstraling krijgt en uw woning een grote meerwaarde geeft. Tot binnenkort in onze showroom in Bunschoten!

Traprenovatie Showroom Openings- Tijden

Haarbrug 3
3751 LM Bunschoten

T.  033 – 298 58 88

E. info@prostairs.nl

KvK: 321.09.289

 

Maandag                               GESLOTEN

Dinsdag                                 09.30 – 17.30

Woensdag                             09.30 – 17.30

Donderdag                           09.30 – 17.30

Vrijdag                                   09.30 -17.30

Zaterdag                               10.00 -17.00

Zondag                                  GESLOTEN