fbpx

Traprenovatie landelijk

Landelijke traprenovatie

Is uw trap toe aan een renovatie en wilt u een landelijke sfeer aan uw interieur geven? Dan bent u bij ProStairs aan het juiste adres!

Bij het renoveren van uw trap komt redelijk wat kijken, maar wij als professioneel traprenovatie bedrijf kunnen binnen 1 dag uw trap in een landelijke stijl renoveren.

Als u een traprenovatie wilt realiseren in een landelijke sfeer, denkt u natuurlijk gelijk aan houten overzettreden. Onze houten overzettreden zijn in wel 40 verschillende kleurtinten verkrijgbaar, zodat wij ook voor uw landelijk interieur een passende oplossing hebben. Houten overzettreden passen door de natuurlijke, warme uitstraling zeer goed in de landelijke woonomgeving.

traprenovatie bij Prostairs - een witte trap met PVC overzettreden

Open of dichte trap renoveren in een landelijke woonstijl?

Bij ProStairs kunnen we een landelijke traprenovatie uitvoeren op zowel een dichte als open trap. Ook als u een trap wilt renoveren die open is, zijn er genoeg mogelijkheden om de trap met diverse materialen te renoveren. De mogelijkheden zijn bijna hetzelfde als een dichte trap.


Het verschil tussen het renoveren van een open trap en een dichte trap is dat wij de zijwangen van uw open trap niet mee kunnen renoveren. Het is dus aan te raden om bij een open trap altijd uw zijwangen te schilderen. Door het schilderen van de zijwangen brengt u wel diepte in uw trap aan, waardoor uw gerenoveerde traptreden nog beter tot zijn recht komen.


De open traptreden kunnen rondom bij ons worden gerenoveerd, zodat het één geheel wordt. Wij renoveren de onderkant van de traptreden met hetzelfde materiaal als de bovenkant van uw traptreden.

Met welk materiaal wilt u een landelijke trap realiseren?

Houten trap – Smoke

Houten trap – Natural

Laminaat Suleiman Juz

Finsteraarhorn – PVC

Houten trap – Charcoal

Rosenhorn – PVC

Albristhorn – PVC

Doe-het-zelf pakket of een professionele renovatie?

ProStairs heeft zijn eigen professionele monteurs waardoor u gewaarborgd bent van een juiste montage en garantie.

Wilt u liever zelf uw trap renoveren? Dan kan u bij ons de overzettreden als doe-het-zelf pakket bestellen. Bij een doe-het-zelf pakket worden alle materialen door ons bij u afgeleverd of u kunt deze afhalen in ons depot. Echter, als u nog nooit een trap heeft gerenoveerd is het niet aan te raden om de traprenovatie zelf uit te voeren. Laat u daarom door ons informeren wat onze professionele monteurs voor u kunnen betekenen.   

Traprenovatie landelijke inrichting

Een landelijk interieur is tegenwoordig erg populair. En dat is niet voor niets!

Deze woonstijl straalt rust en ruimte uit. Naast het platteland en Bourgondisch wonen, denkt men vaak ook aan het logeren bij opa en oma op de boerderij. Houten balken, een knetterend haardvuur en een gezellig behang. Een nostalgisch karakter wordt gecreëerd door klassieke elementen te combineren met vintage kleuren en patronen. Een landelijke traprenovatie hoeft niet ouderwets of oubollig te zijn als je het op de juiste manier weet te stijlen.

Hal opknappen in hetzelfde materiaal als de trap

In heel veel huizen staat de trap in de hal. De hal én tegelijk de trap opknappen kan natuurlijk ook. Wij kunnen bij veel traprenovaties óók de hal of overloop meenemen in hetzelfde materiaal. Wij geven graag een goed advies bij u thuis of bij ons in de traprenovatie showroom over de mogelijkheden.

Een gelakte trap kaal maken of renoveren?
Hebt u een gelakte trap en ziet u er geen heil meer in om deze voor de zoveelste keer te behandelen? Met een traprenovatie bespaart u uzelf de vervelende klus van de trap schuren en verven uit. Een eenmaal gerenoveerde trap vergt nagenoeg geen onderhoud meer. Bij een gelakte of geschilderde trap zult u merken dat u om de 1,5 tot 2 jaar weer de trap moet behandelen. Gelakte trappen zijn juist uitermate geschikt voor onze traprenovatie.