fbpx

Veelgestelde vragen

Welke trappen komen in aanmerking?

ProStairs renoveert vrijwel elke trap, ongeacht de vorm of het materiaal. Of het nu gaat om open of dichte trappen, betonnen, houten of natuurstenen trappen. Zelfs stalen spiltrappen kunnen wij voorzien van nieuwe treden!

Wat is de basis waarop de treden worden aangebracht?

Trappen moeten zijn ontdaan van vloerbedekking en losse delen, zodat een kale trap ontstaat. Hierop worden de overzettreden aangebracht. Harde lijmresten kunt u echter gewoon laten zitten.

Wat is het werkgebied van ProStairs?

ProStairs renoveert trappen door héél Nederland. Van Maastricht tot den Helder. Onze adviseurs rijden het hele land door en komen graag voor een kopje koffie bij u thuis. U kunt altijd rekenen op een betrouwbaar en deskundig advies, waar u ook woont.

Kan de zijkant, overloop of bordes mee gerenoveerd worden?

Zowel zijkanten, overloop als bordes kunnen in de traprenovatie worden meegenomen. U heeft de keuze uit diverse mogelijkheden.

Wordt er ter plaatse geadviseerd?

ProStairs komt bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken en u te voorzien van advies op maat. Tevens is het mogelijk onze showroom te bezoeken ook hier kunnen wij een advies op maat geven door onze uitgebreide collectie kunnen wij bijna iedere trap laten zien.

Kan er uitgesteld betaald worden?

ProStairs traprenovatie biedt diverse financieringsmogelijkheden aan. Onze adviseur kan u hiermee verder helpen.

Veroorzaakt een houten trap geluidsoverlast?

Het resultaat van een traprenovatie door ProStairs is zodanig, dat het lopen op de trap absoluut geen geluidsoverlast geeft. Hiervoor gebruiken we een speciaal soort lijm met een geluidsabsorberende werking.

Wat kost een traprenovatie?

Om een prijs te bepalen zijn wij afhankelijk van de aard en de toestand van uw trap. De bouw, de breedte en de diepte van uw trap zijn van groot belang om een prijs te berekenen. Voorafgaand aan elke traprenovatie komt een adviseur van ProStairs bij u thuis om de situatie te bekijken.
Onze adviseur neemt alle stalen en kleurdesigns mee zodat hij dan samen met u en uw partner kan bekijken wat uw wensen zijn, en welke kleur, modellen en mogelijkheden het beste bij uw trap en interieur passen. Tevens bekijkt onze adviseur hoeveel werk wij aan uw trap hebben.
Dit is belangrijk, want de kleur, het model en de staat van uw trap zijn prijs bepalend. Zodra onze adviseur uw trap heeft opgemeten rekent hij tot op de cent nauwkeurig voor u uit wat uw traprenovatie gaat kosten, en dan bepaalt u hoe het verder gaat.