fbpx

Traprenovatie Harderwijk

Traprenovatie in Harderwijk bij ProStairs

Wilt u uw trap een opvallende transformatie geven zonder de gehele trap te vervangen? Kies voor ProStairs en bewonder ons uitgebreide assortiment hoogwaardige trapbekledingen. Onze adviseurs komen graag bij u langs in Harderwijk voor een gratis consult en een offerte op maat.


Een traprenovatie door ProStairs is een verstandige investering in de toekomst van uw woning, waarbij duurzaamheid en een stijlvolle afwerking voorop staan. In de huidige interieurtrends fungeert een trap niet enkel als functioneel element; het is ook een designstatement dat uw persoonlijke stijl weerspiegelt. Wij begrijpen dat u uw trap een unieke uitstraling wilt geven die naadloos aansluit bij uw interieur.

Bekijk onze brede selectie luxe overzettreden en kies de traprenovatie die perfect bij uw interieur past. Onze traptreden zijn kras- en slijtvast, waardoor ze jarenlang mooi blijven. Maak vandaag nog een afspraak en geef uw trap een premium upgrade met ProStairs!

Voordelen van ProStairs traprenovatie:

traprenovatie Amersfoort
traprenovatie bij Prostairs - een witte trap met PVC overzettreden

Kosten traprenovatie in Harderwijk

Wat kost een traprenovatie in Harderwijk? De prijs hangt af van uw specifieke wensen, uw situatie en de huidige staat van uw trap. Daarom kunnen we geen vaste prijs geven zonder meer informatie. Verschillende factoren bepalen de uiteindelijke kosten van uw traprenovatie:

Als onze adviseur uw trap heeft bekeken en uw wensen heeft doorgenomen, kunnen we een nauwkeurige prijs voor de renovatie geven. De kosten hangen af van de staat van uw trap en de kleuren en het ontwerp dat u kiest. Bij ProStairs zorgen we voor een duidelijke offerte. Vertrouw op ProStairs voor een probleemloze renovatie en een eerlijke prijs!

  Traprenovatie advies aan huis of in onze showroom

  Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

  U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht?

  Vind u het lastig om het u voor te stellen of te kiezen? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies aan huis. Of kom langs in onze showroom!

  Traprenovatie kosten - PVC traprenovatie in de kleur Grand Combin - traprenovatie

  Traprenovatie in Harderwijk bij ProStairs

  Woont u in Harderwijk en wilt u de trap renoveren maar weet u niet waar te beginnen? Bezoek onze showroom in Bunschoten om alle materialen te bekijken of bekijk ons aanbod online. We komen ook graag bij u thuis voor een gratis adviesgesprek. Ontdek de diverse en exclusieve materialen die we aanbieden voor uw droomtraprenovatie.

   

   


  Vind je het lastig om te beslissen hoe je nieuwe trap eruit moet zien? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies bij jou thuis in Nijkerk. Of kom langs in onze mooie showroom in Bunschoten, lekker dichtbij! Laat je inspireren door ons assortiment en deskundig advies. Bij ProStairs staan we klaar om je te helpen je droomtrap werkelijkheid te verwezelijken!

  Inspiratie opdoen via Pinterest

  Heeft u vragen over uw traprenovatie?