fbpx

Traprenovatie PaintWood

TRAPRENOVATIE MET PAINTWOOD, STRAK, STOER EN SFEERVOL, UW TRAP VERVEN IS NIET NODIG!

Strak uw trap verven? PaintWood past werkelijk in ieder interieur, van een klassieke jaren ’30 woning tot modern nieuwbouw huis. Tover die oude versleten trap om tot uw persoonlijke droomtrap. U kunt kiezen uit vrijwel iedere RAL-kleur. Zo kunt u ervoor kiezen om de trap in het interieur op te laten gaan, of u gaat helemaal los met een frisse modekleur van bijvoorbeeld uw keuken.  Maak uw trap onderdeel van uw interieur.

WAAROM NIET GEWOON UW TRAP SCHILDEREN?

De PaintWood trappen worden doorgaans binnen 1 dag gemonteerd (afhankelijk van de opties) en zijn vrijwel direct beloopbaar. Wilt u de trap zelf schilderen? Dat is een héél ander verhaal. Denk eens aan al het stof, de droogtijd en de trap niet kunnen belopen. U zit waarschijnlijk meerdere weken in de “rotzooi” en dat is nog niet eens het ergste. U mag het waarschijnlijk na ongeveer 5 jaar weer de trap verven, en na 10 jaar, enz… Bovendien zijn bestaande trappen vrijwel allemaal gemaakt van het zachtere vurenhout, als u onverhoopt iets mocht laten vallen op zo’n vuren trap is er een grote kans op een beschadiging. Uw PaintWood trap is door het gebruik van Eiken, minder vatbaar voor dat soort ongelukjes, waardoor u nog eens vele jaren langer plezier heeft van deze traprenovatie.

Traprenovatie door de trap te verven met PaintWood , strak, stoer en stijlvol

Met welk materiaal wilt u de trap renoveren?

PaintWood Oker Geel

Traptreden Schilderen – Zwart

Traptreden verven – LichtGrijs

PaintWood – PaleGreen

PaintWood, alleen het beste van het beste!

Even los van de kleur die u kiest… de basis voor iedere PaintWood traprenovatie is natuurlijk de vertrouwde overzettreden met een geselecteerd Europees Eiken toplaag van 4 mm. (Eiken is één van de hardere houtsoorten) Dit is standaard al het beste wat er op de markt te krijgen is. Door de Berken Multiplex onderlaag wordt het werken (uitzetten of krimpen) van deze trede tot een minimum beperkt, waardoor deze trede nóg strakker te monteren is. Wat weer zorgt voor een supergaaf eindresultaat. 

Wij helpen u met de traprenovatie die bij u past

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

ProStairs biedt u de grootste collectie aan materialen en kleuren. Alles wordt in eigen huis gefabriceerd waardoor wij u een duurzaam product kunnen aanbieden.

Productieproces, we nemen de tijd!

Voordat wij de PaintWood trap bij u thuis monteren, heeft deze tijdens de productie al een serieus aantal behandelingen ondergaan. Ten eerste wordt de trede geborsteld om de natuurlijke schoonheid en reliëf te accentueren. Dit ziet er niet alleen erg fraai uit, maar heeft als bijkomend voordeel de hogere glijweerstand van de trede. Mocht u onverhoopt toch nog twijfelen over de glijweerstand van de PaintWood treden, dan is er ook een mogelijkheid om te kiezen voor de variant met Anti-Slipstrip.

Witte PaintWood traprenovatie met anti slip strip

Weet jij ook nog niet precies wat voor traprenovatie bij jou past? Dat is geen probleem, want op onze Pinterest vind je genoeg inspiratie. Wil je toch liever even in het echt kijken? Dan verwijzen we je graag door naar onze showroom.

 

Witte PaintWood dichte traprenovatie

Productie van een traprenovatie in eigen beheer

De hele productie van onze PaintWood overzettreden is in eigen beheer. In onze geheel vernieuwde spuiterij gebruiken onze vakspuiters alleen hoogwaardige coatings van een A-merk, wij nemen ook de tijd om de meerdere lagen te laten uitharden en geheel stofvrij te verwerken, het oog van de meester gaat dus meerdere malen over uw traprenovatie.

U krijgt wat u kunt verwachten van een traprenovatie op maat
Een superstrakke trap in een door-en-door egale kleur máár met de natuurlijke uitstraling van Eiken. Kleurvast in uw kleur en met een lange levensduur