fbpx

Zwarte trappen bij ProStairs

Zwarte trap 

Zwarte trappen zijn tegenwoordig erg populair. Ze zijn modern, passen bij veel interieurstijlen en voegen een stukje elegantie toe aan elke ruimte. Een stijlvolle trap optie die zowel in een moderne als in klassieke woningen een eyecatcher kan zijn. Zwarte trappen komen in verschillende materialen en afwerkingen, zoals hout, leer, en zelfs beton, waardoor ze veelzijdig genoeg zijn om bij diverse decoratiestijlen te passen. Daarnaast zorgen zwarte trappen voor een contrast in ruimtes met lichte muren en vloeren, wat de aanblik van uw trap nog meer opvalt.

 

Zwarte trappen bij ProStairs

Bij Prostairs hebben we de afgelopen jaren een toename gezien in de vraag naar zwarte trappen. Zwarte trappen passen namelijk in veel verschillende interieurstijlen. In moderne huizen zorgen zwarte trappen voor een strak en stijlvol contrast met lichte muren en vloeren. In industriële interieurs versterken zwarte metalen trappen de robuuste en stoere uitstraling van de ruimte. Zelfs in traditionele woningen kunnen zwarte houten trappen met subtiele details een tijdloos en elegant accent toevoegen. Daarnaast zijn zwarte trappen onderhoudsvriendelijk. Ze tonen namelijk minder snel vuil en slijtage dan lichtere trappen, wat ze ideaal maakt voor drukke huishoudens. Daarentegen kan je wel snel stof en vingerafdrukken op een zwarte trap zien.

Wij beschikken over verschillende materialen die we in het zwarte overzettreden kunnen leveren. Denk aan zwart geverfd hout, beton, woven, laminaat en leer. Wanneer je kiest voor glanzend zwart kan het een luxueus effect geven, terwijl mat zwart een meer ingetogen en moderne uitstraling geeft. Daarnaast kan het integreren van ingebouwde led trapverlichting ook zorgen voor een ander effect.

 

Trapleuningen zwarte trap

Een belangrijk onderdeel van het creëren van een perfecte zwarte trap zijn de bijpassende trapleuningen. Bij ProStairs begrijpen we dat de juiste leuning niet alleen functioneel moet zijn, maar ook bijdraagt aan de uitstraling van uw trap en interieur. We bieden verschillende leuningen aan die aansluiten bij uw gekozen trapstijl. Voor een moderne en minimalistische uitstraling kunt u kiezen voor slanke, metalen leuningen in matzwart of glanzend zwart, die een strakke en eigentijdse look creëren. Met onze strakke stalen leuningen bieden we u de perfecte combinatie van vorm en veiligheid. Kies uit rechte of gebogen leuningen in RVS of Mat zwart om uw trap een eigentijdse en strakke uitstraling te geven. Zie hieronder onze zwarte trapleuningen. Wilt u meer weten over onze trapleuningen of wilt u onze RVS trapleuningen zien? Kijk dan verder op deze pagina: Trapleuningen

Leuning Zwart Plat
Leuning Zwart Rond

Traprenovatie zwarte trap

Wanneer u ervoor kiest om uw trap te renoveren, is het aan u om te bepalen met welk materiaal u de trap wil renoveren. Zoals benoemd bieden wij verschillende materialen in een zwarte kleur aan, daarom kunnen wij voor iedereen een trap naar wens maken. 

Bekijk hieronder al onze zwarte trap mogelijkheden:

 

Wanneer u uw gewenste trap heeft uitgekozen zorgen wij ervoor dat het renovatieproces met aandacht voor detail en afwerking wordt afgerond. We zorgen dat de trap perfect aansluit bij de wensen en behoeften van de klant, met een hoogwaardige afwerking. Of het nu gaat om een moderne, strakke uitstraling of een klassieke, elegante look, wij zorgen ervoor dat uw gerenoveerde trap een eyecatcher in uw huis wordt.

Wilt u meer weten over onze trapmogelijkheden in het zwart? Neem dan contact met ons op, bekijk onze zwarte trap mogelijkheden hieronder of doe meer inspiratie op via ons Pinterest account.

 

Betonlook - Vanta - traprenovatie     Paintwood - trap verven in zwart hout    Woven - Tropical Twilight          HPL trapbekleding - Arowana Black     traprenovatie HPL Laminaat K353RT - Gabbro Gothic - IMG_6700

traprenovatie beton    traptreden schilderen in één dag    Tropical Twilight     Voltera Diepzwart - écht lederen trapbekleding     Arowana Black     Gabbro Gothic

 

 

Traprenovatie advies aan huis of in onze showroom

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht?

Vind u het lastig om het u voor te stellen of te kiezen? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies aan huis. Of kom langs in onze showroom!