fbpx

Traprenovatie productie

Lokaal in Bunschoten produceren we onze eigen trappen.

ProStairs traprenovatie is een familiebedrijf. Lokaal in Bunschoten produceren we onze eigen trappen. Doordat we het hele productieproces, van ontwerp tot afwerking, in eigen handen hebben kunnen we ons direct aanpassen aan de nieuwste ontwikkelingen binnen de markt. Wij streven om altijd aan de wensen en eisen van de klant te kunnen voldoen. Zo wordt het ontwerp nauwkeurig met u besproken en vervolgens wordt dit gerealiseerd door de specialisten van ProStairs. Met behulp van onze zaagmachines kunnen de vakmannen binnen het bedrijf alle traptreden in het gewenste formaat zagen. Wanneer dit is gebeurd, worden de traptreden nauwkeurig gewaxt. Dan wacht alleen nog het monteren op zich. Binnen de kortste keren ziet uw trap er splinternieuw uit!

Wij helpen u met de traprenovatie die bij u past

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

ProStairs biedt u de grootste collectie aan materialen en kleuren. Alles wordt in eigen huis gefabriceerd waardoor wij u een duurzaam product kunnen aanbieden.