fbpx

Traprenovatie productie

Lokaal in Bunschoten produceren we onze eigen trappen.

ProStairs traprenovatie is een familiebedrijf. Lokaal in Bunschoten produceren we onze eigen trappen. Doordat we het hele productieproces, van ontwerp tot afwerking, in eigen handen hebben kunnen we ons direct aanpassen aan de nieuwste ontwikkelingen binnen de markt. Wij streven om altijd aan de wensen en eisen van de klant te kunnen voldoen. Zo wordt het ontwerp nauwkeurig met u besproken en vervolgens wordt dit gerealiseerd door de specialisten van ProStairs. Met behulp van onze zaagmachines kunnen de vakmannen binnen het bedrijf alle traptreden in het gewenste formaat zagen. Wanneer dit is gebeurd, worden de traptreden nauwkeurig gewaxt. Dan wacht alleen nog het monteren op zich. Binnen de kortste keren ziet uw trap er splinternieuw uit!

Traprenovatie advies aan huis of in onze showroom

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht?

Vind u het lastig om het u voor te stellen of te kiezen? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies aan huis. Of kom langs in onze showroom!