fbpx

Traprenovatie met écht eiken gespoten in RAL7034 in Nieuwerkerk aan de IJssel

Traprenovatie met écht Eiken

Dit is een gerenoveerde trap met écht Eiken. Geborsteld en gespoten met de sterkste lak die wij mogen gebruiken in Geel-Grijs in een prachtige 2-onder-1-kap woning in Nieuwerkerk aan de IJssel. Traprenovatie is een van de meest effectieve manieren om de uitstraling van je woning te vernieuwen. Onlangs hebben we een prachtig project afgerond in Nieuwerkerk aan de IJssel, waar een jong gezin koos voor een complete metamorfose van hun nieuwbouwtrap. In dit blog vertellen we je alles over deze geslaagde ‘traprestyling’ en hoe we dit in slechts één dag hebben gerealiseerd.

Een nieuwe look voor de trap

De trap in deze 2-onder-1-kap woning had namelijk een saaie nieuwbouwtrap van het zachte vurenhout. Het gezin wilde een moderne, stijlvolle uitstraling die perfect zou aansluiten bij hun interieur. Ze kozen voor een trap van echt eiken hout, geborsteld voor een robuuste en natuurlijke look. De keuze voor eiken hout is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook duurzaam en slijtvast.

Kleurenpalet: RAL7034 – Geel Grijs

Een belangrijk aspect van deze ‘traprestyling’ was de kleurkeuze. Ze kozen voor een PaintWood trap in de kleur RAL7034, ook wel Geel Grijs genoemd. Deze tint geeft de trap een unieke, eigentijdse uitstraling die zowel warm als stijlvol is. RAL7034 is een veelzijdige kleur die goed combineert met diverse interieurstijlen, van modern tot klassiek.

PaintWood voor een perfect resultaat

Voor deze ‘restyling’ hebben we gebruik gemaakt van onze exclusieve PaintWood techniek. Dit houdt in dat de traptreden in onze fabriek zorgvuldig worden geschuurd, geborsteld en geschilderd. Door deze stappen in de fabriek uit te voeren, kunnen we een perfect en gelijkmatig eindresultaat garanderen. Bovendien zorgt deze werkwijze ervoor dat de montage op locatie in slechts één dag kan worden uitgevoerd, wat voor de bewoners een groot voordeel is.

traprenovatie met Eiken gespoten in RAL7034 - Nieuwekerk aan de IJssel traprenovatie met Eiken gespoten in RAL7034 - Nieuwekerk aan de IJssel traprenovatie met Eiken gespoten in RAL7034 - Nieuwekerk aan de IJssel

Voordelen van PaintWood traprenovatie

PaintWood biedt tal van voordelen. Hier zijn enkele redenen waarom het vernieuwen van je trap een slimme keuze is:

  1. Verhoogde woningwaarde: Een gerenoveerde trap kan de waarde van je woning aanzienlijk verhogen.
  2. Verbeterde veiligheid: Oude trappen kunnen glad en gevaarlijk zijn. Een renovatie zorgt voor een veilige en stabiele trap.
  3. Esthetische verbetering: Een nieuwe trap kan de uitstraling van je hele interieur veranderen en verbeteren.
  4. Duurzaamheid: Door te kiezen voor kwalitatieve materialen zoals eiken hout, investeer je in een trap die jarenlang meegaat.

Onze werkwijze

Bij onze traprenovaties hanteren we een gestructureerde werkwijze om ervoor te zorgen dat elk project soepel verloopt:

  1. Intakegesprek: We beginnen met een intakegesprek om de wensen en eisen van de klant in kaart te brengen.
  2. Offerte en planning: Op basis van de intake maken we een offerte en stellen we een planning op.
  3. Voorbereiding in de fabriek: De traptreden worden in onze fabriek voorbereid volgens de PaintWood techniek.
  4. Montage op locatie: Onze ervaren monteurs installeren de nieuwe trap in één dag.

Waarom kiezen voor ons?

Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die gespecialiseerd zijn in traprenovatie. We werken met hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om het beste resultaat te garanderen. Of je nu kiest voor een klassieke houten trap of een PaintWood trap in een moderne kleur zoals RAL7034, wij zorgen ervoor dat je trap een echte blikvanger wordt.

Wil je meer weten over onze diensten en hoe we jouw trap kunnen transformeren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen je graag om van jouw trap een stijlvol en veilig onderdeel van je woning te maken.


Met een traprenovatie geef je je woning een nieuwe look en verhoog je de waarde ervan. Deze prachtige traprenovatie in Nieuwerkerk aan de IJssel laat zien hoe een goede kleurkeuze en hoogwaardige materialen samen een indrukwekkend resultaat kunnen opleveren. Dus als je op zoek bent naar een manier om je trap te vernieuwen, denk dan aan traprenovatie met PaintWood van ProStairs.

kijk ook eens op Pinterest icoon

Traprenovatie advies aan huis of in onze showroom

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht?

Vind u het lastig om het u voor te stellen of te kiezen? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies aan huis. Of kom langs in onze showroom!