fbpx

PVC Open traprenovatie in Den Dolder

PVC Open traprenovatie in Den Dolder

Na een kort ritje naar het bosrijke Den Dolder kwam ik aan bij dit wat oudere huis en werden aangenaam verrast bij binnenkomst. Het was onderweg nogal somber weer, maar dat werd helemaal goed gemaakt door dit stralende interieur, dit voelde als de zomer. We kwamen eigenlijk om de traprenovatie te fotograferen, maar ik wilde jullie dit zelf gestylde interieur niet onthouden. Lekkere warme oker accenten met neutrale grijstinten, moderne stalen deuren passen perfect bij deze lichtgele eiken houtlook PVC traprenovatie. Dit decor heet ‘Finsteraarhorn’. Deze trap staat midden in de woonkamer en vormt ook één geheel met interieur, hij past er gewoon bij.

Binnenkijken bij... PVC traprenovatie - Finsteraarhorn Binnenkijken bij... PVC traprenovatie - Finsteraarhorn Binnenkijken bij... PVC traprenovatie - Finsteraarhorn Binnenkijken bij... PVC traprenovatie - Finsteraarhorn

Open traprenovatie een robuuste, stoere uitstraling

Soms krijgen wij de vraag of wij ook open trappen renoveren? Nou… hoe kunnen we dat beter laten zien dan in dit interieur? De bovenkant renoveren wij als normaal met onze overzettreden met Veiligheidsprofiel, maar dan natuurlijk zonder stootborden. Het enige dat eigenlijk anders is, is de achterlijst en het PVC fineer aan de onderzijde. Zo zijn de treden rondom ‘ingepakt’. Doordat de treden zo’n anderhalve centimeter dikker geworden zijn geeft dit ook een robuuste, stoere uitstraling.

Binnenkijken bij... PVC traprenovatie - Finsteraarhorn Binnenkijken bij... PVC traprenovatie - Finsteraarhorn Binnenkijken bij... PVC traprenovatie - Finsteraarhorn Binnenkijken bij... PVC traprenovatie - Finsteraarhorn

Traprenovatie keuzestress? ProStairs denkt mee!

Dit was nou een trap waar je verliefd op zou kunnen worden, misschien een beetje overdreven, maar je begrijpt wat ik bedoel. Je ziet dat de trap veel invloed heeft op je interieur. Misschien denk je, ik wil ook wel zo’n trap maar… dan nèt even anders, natuurlijk kan dat. ProStairs heeft in de PVC collectie al meer dan 30 decors, om maar te zwijgen over onze gigantische HPL Laminaat, Beton, Eiken collecties. ProStairs traprenovatie durft te zeggen dat wij de grootste collectie hebben. Nou denkt je misschien: “Maar dan krijg ik keuzestress!” Nee hoor, wij helpen je natuurlijk bij zo’n belangrijke keuze. Wij komen zelfs bij u thuis met onze mobiele showroom met alle collecties met alles stalen.

Wil je ook zo’n gave traprenovatie?

Maak dan snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis.
Bel 033-2985888

Traprenovatie advies aan huis of in onze showroom

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht?

Vind u het lastig om het u voor te stellen of te kiezen? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies aan huis. Of kom langs in onze showroom!