fbpx

ProStairs… bekend van TV

ProStairs... bekend van TV!

Wie had dat gedacht? Vorig jaar werd door de producent van de Grote Huisverbouwing gevraagd of wij wilden meedoen aan dit nieuwe woonprogramma. Daar moesten we natuurlijk eerst een nachtje over slapen, want er waren nogal wat vragen van onze kant. Dit was natuurlijk een nieuw programma, dat moest zich nog bewijzen. En voor ons ook een nieuwe uitdaging. Voor het eerst op de landelijke TV… echt spannend! Zouden er wel mensen naar kijken? Kunnen wij de eventuele toestroom van nieuwe klanten wel aan? Komen we wel uit de kosten? We besloten om de gok te wagen, want anders mag je jezelf geen ondernemer noemen. Achteraf bleek het een win-win situatie, te zijn.

Unieke kans

Dit was namelijk dé kans om het Nederlands publiek kennis te laten maken met betaalbare traprenovatie van professionele kwaliteit én met de grootste collectie van Europa. Zeggen dat je de grootste collectie hebt is één ding, wij konden dit nu ook écht laten zien. We proberen elke aflevering een ander soort te monteren bij de kandidaten. We hebben dus al een PaintWood, Eiken, PVC, Laminaat, Woven en zelf een écht lederen trap gerenoveerd in dit programma. De Grote Huisverbouwing is ook écht blij met ons. Je snapt dat zo’n programma onder enorme tijdsdruk gemaakt wordt. Hoe fijn is het dan, dat ze een partner hebben die elke aflevering een vakman stuurt, die zijn kunsten uitvoert in één dag? Voor een badkamer of een nieuwe vloer ben je namelijk zeker een paar dagen bezig.

Derde seizoen

Ja, ja alweer het derde seizoen. Het bleek dus een goede samenwerking te zijn. Wij mogen dit seizoen elke aflevering een trap renoveren. Ons vaste gezicht is Guido. Hij legt elke week een veelgestelde vraag uit of adviseert Djamilla als het om trapstyling gaat. Wij vinden dat hij dat fantastisch doet.


Aflevering 1: Zaandam

In de eerste aflevering gaan Albert en Djamilla langs bij Karin en Michel in Zaandam. Al jarenlang is Karin toe aan een opknapbeurt in huis en daarom heeft Michel het gezin als verrassing opgegeven voor De Grote Huisverbouwing. Guido legt in deze aflevering uit hoe we een krakende trede kunnen verhelpen. En onze monteur plaatst dit keer overzettreden van PVC op een open trap, geen eenvoudige klus, maar onze traptopper doet dit gewoon weer in één dag.

Het koppel heeft verschillende wensen, maar ziet het liefst veranderingen in de woonkamer, werkkamer én de slaapkamer van hun oudste zoon. Dit zien Albert en Djamilla wel zitten! Albert zijn handen jeuken, maar hij heeft zich verstapt en loopt daardoor noodgedwongen op krukken. Niet meehelpen is geen optie, daarom doet Albert de kleine klusjes en geeft hij nog wat tips over het behangen van een muur!

Klik hier voor meer informatie over PVC trapbekleding


Aflevering 2: Nieuwerkerk a/d IJssel

Het is alweer tijd voor de tweede aflevering van De Grote Huisverbouwing. Dit keer komen Albert en Djamilla langs in Nieuwerkerk aan de IJssel. Hier wonen Marlous en Rajen, samen met hun drie kinderen en hond. De afgelopen vier jaar heeft het stel zich druk beziggehouden met de verduurzaming van het huis, maar hebben ze het interieur een beetje links laten liggen. Het is dus tijd voor een opknapbeurt en daar kunnen Albert en Djamilla goed bij helpen. De begane grond krijgt een volledige make-over, van hal tot aan keuken, de klussers weten hier wel raad mee! Zo wordt de houten vloer vervangen en krijgt de keuken een nieuwe, hippe look en de trap wordt in een nieuw jasje gestoken. Eikenhout met onzichtbare lak én met LED-verlichting. Guido legt hier de voordelen uit.

/

De beperkte ruimte in de woonkamer wil Djamilla optimaal benutten. ‘Praktisch’ is het kernwoord deze aflevering! De radiator is namelijk niet alleen handig voor meer warmte in huis, maar krijgt ook een nieuwe functie…

Klik hier voor meer informatie over eikentrapbekleding


Aflevering 3: Bussum

In aflevering 3 zijn Albert en Djamilla op bezoek in het jaren ‘20 huis van Femke en haar zoontje. Femke woont pas net een week in haar huisje in Bussum en heeft moeite met de styling. Op dit moment is alles een bij elkaar geraapt zooitje, vindt Femke zelf. Hier mag wat meer eenheid in komen, het liefst in een jaren ’60 stijl. Dat laat Djamilla zich geen twee keer zeggen! De basis blijft rustig, maar het hele huis krijgt een vintage vibe. De kleuren okergeel en mosgroen staan hierbij centraal. Zelfs bij de trap denkt Djamilla out of the box! De trap krijgt een natuurlijke uitstraling, in een vrolijke kleur.

PaintWood Traprenovatie
In aflevering 3 zijn Albert en Djamilla op bezoek in het jaren ‘20 huis van Femke en haar zoontje. Femke woont pas net een week in haar huisje in Bussum en heeft moeite met de styling. Op dit moment is alles een bij elkaar geraapt zooitje, vindt Femke zelf. Hier mag wat meer eenheid in komen, het liefst in een jaren ’60 stijl. Dat laat Djamilla zich geen twee keer zeggen! De basis blijft rustig, maar het hele huis krijgt een vintage vibe. De kleuren okergeel en mosgroen staan hierbij centraal. Zelfs bij de trap denkt Djamilla out of the box! De trap krijgt een natuurlijke uitstraling, in een vrolijke kleur. Benieuwd?

PaintWood Okergeel PaintWood Okergeel

Femke is een echte kookfanaat en heeft wel 600 kookboeken in huis staan. In de ‘loze’ ruimte op de begane grond zien Albert en Djamilla de perfecte ruimte voor een boekenkast. Deze kast krijgt een likje verf en wordt een heuse eyecatcher!

PaintWood Okergeel

PaintWood Okergeel

Klik hier voor meer informatie over PaintWood


Aflevering 5: Amsterdam

RUSTIG, NEUTRAAL EN KALM,  Scandinavische stijl

In aflevering 5 is het klusteam beland in het huis van Querine en Galton. Dit jonge stel heeft nog geen dag in de woning doorgebracht en geeft de sleutel gelijk uit handen. Ze hebben dit klushuis in Amsterdam namelijk nog maar net gekocht en hebben grootse verbouw plannen.

Albert en Djamilla gaan de hele woonkamer en het toilet aanpakken. Het koppel houdt niet zo van felle kleuren, dus houden de woonkamer graag rustig, neutraal en met een Scandinavische tint. De rustige kleuren, samen met de visgraat vloer zorgen voor een chique, relaxte uitstraling.

Beige is niet saai

SURPRISE!

Om het huis niet te saai te laten ogen, gaat Djamilla werken met verschillende texturen en een ton-sur-ton kleurenpalet. Op de muur wordt een wandpaneel geplaatst, wat door het verschil in diepte een prachtige eyecatcher vormt in de woonkamer! Ook wordt het koppel groots verrast, want de verbouwing blijft niet alleen bij de woonkamer…

Klik hier voor meer informatie over HPL laminaat


Aflevering 6: Kockengen

HOTEL CHIQUE STIJL

aflevering 6: Zoals julle hoogstwaarschijnlijk wel weten, monteren wij in elke aflevering van de Grote Huisverbouwing een trap. Alleen hadden de kandaten van aflevering 6 al een pas gerenoveerde trap. Het zou zonde zijn om die weg te slopen. Maar wij willen als partner natuurlijk wel dat ons product op de televisie komt. Ineens wisten we het, we doen een special over de trap bij Larissa! Goed voor de Grote Huisverbouwing, goed voor ons én goed voor Larissa.

Klik hier voor meer informatie over HPL laminaat

U kunt ook alle afleveringen terugkijken op www.degrotehuisverbouwing.nl

Traprenovatie advies aan huis of in onze showroom

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht?

Vind u het lastig om het u voor te stellen of te kiezen? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies aan huis. Of kom langs in onze showroom!