fbpx

Prijs winnaar Vriendenweek Groot Nieuws Radio

En de prijs winnaar is...

Familie Zakharious uit Sliedrecht

Eind vorig jaar was deze familie de prijs winnaar van de Vriendenweek op GrootNieuwsRadio. Zij wonnen de hoofdprijs, een compleet gemoteerde traprenovatie. Het duurt natuurlijk even om de traprenovatie in te plannen… en eindelijk half maart was het zover. Wij mochten aan de slag!

Een knipoog

Nu willen wij zulk leuk nieuws met jullie delen en daar horen natuurlijk foto’s bij. Dus snel een afpraak gemaakt met mevrouw Zakharious. Na een groot uur rijden, kwamen we aan in een nette nieuwbouwwijk in Sliedrecht en werden méér dan hartelijk ontvangen, de koffie stond klaar en er zat zelfs al een appelcake in de oven, hoe gastvrij is dat? Wat mevrouw niet wist, mijn collega doet aan ramadan, maar daar vertel ik later over. Na even kennis gemaakt te hebben, vertelde ze me dat ze uit een moeilijke periode kwamen in de coronatijd. Haar man heeft in die tijd op de IC gelegen, aan de beademing en al! Ze hebben drie keer afscheid van hem moeten nemen. Ze had zelfs een droom gehad, dat haar man een trap opklom, en ze dacht nu wordt hij opgehaald door de Allerhoogste. Achteraf blijkt, als je dromen interpreteerd dat je beter wordt als je droomt van het beklimmen van een trap, omdat dit vooruitgang, promotie en winst betekent. Wij geloven in een God die geneest, een God van wonderen, ze kunnen nu weer kijken naar de toekomst. En wat vonden ze ervan, dat ze de traprenovatie gewonnen hadden? Een knipoog van God.

Hoe lief is dat?

Best wel een heftig gesprek met een goede afloop. Vervolgens vroeg ze aan mijn collega of hij het niet vervelend vond dat we het over ons geloof hadden. Meneer Zakharious komt uit Egypte en is christelijk. Daardoor kon mijn Syrische collega in het Arabisch en vanuit de oosterse cultuur uitleggen hoe onze God een Vader is die zich wil openbaren, door Jezus en de Heilige Geest. Later kreeg hij een tupperwarebakje mee met de Cake voor na zonsondergang. Thuis gekomen zat daar ook nog een heel lief briefje in voor Mohammed.

GrootNieuwsRadio? Wat is dat?

Groot Nieuws Radio is het christelijke radiostation van Nederland en kun je altijd en overal ontvangen: via de app, website, interactieve tv of DAB+. Elke dag hoor je bemoedigende en opbouwende radioprogramma’s en de nieuwste christelijke muziek. Luister bijvoorbeeld naar interessante gesprekken in Bij Jorieke en Brandstof. Blijf op de hoogte van het nieuws in De Nieuwe Morgen en De Dag Van Vandaag. Of sluit je dag af met een interessante Bijbelstudie in Op weg met de Bijbel. ProStairs is een christelijk familiebedrijf, en dragen dit radiostation een warm hart toe, wij zenden regelmatig radiocommercials uit en sponsoren al jaren de hoofdprijs van de Vriendenweek.

Deze trap hebben we gerenoveerd met onze populairste kleur in HPL laminaat Concrete Grey. Deze donkere neutrale Betonlook past heel mooi bij deze grote keramische tegels. De stootborden hebben we gelijk meegenomen in dezelfde kleur. Als je binnenkomt in hal van deze woning, dan staat daar ook gelijk iets waar je u tegen zegt. Trouwens, de reden dat dit ons best verkochte HPL decor is, is dat deze in vrijwel ieder interieur past, zelfs bij zo’n populair eiken visgraat vloer.

Teddy was benieuwd wat er allemaal gebeurde.

Bent u benieuwd naar Traprenovatie met HPL Laminaat ga dan naar de volgende pagina.

Traprenovatie advies aan huis of in onze showroom

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht?

Vind u het lastig om het u voor te stellen of te kiezen? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies aan huis. Of kom langs in onze showroom!