Over ProStairs traprenovatie

Als u meer over ons wilt weten, bent u hier op de juiste plaats.
U kunt ons ook volgen via de onder staande kanalen.

Over ons

ProStairs Traprenovatie is een familiebedrijf uit Bunschoten. De oorsprong van de organisatie ligt in de fabricage van traprenovaties. Inmiddels zijn wij uitgegroeid naar een toonaangevend bedrijf voor professionele traprenovaties en kunnen wij u van bijna iedere mogelijke traprenovatie voorzien.

Onze organisatie

De kracht van onze organisatie zit hem in het feit dat alles in eigen beheer is, van verkoop, fabricage tot en met de montage.

ProStairs maakt het waar. De fabricage geschiedt in onze eigen werkplaats in Bunschoten waar de overzettreden op ambachtelijke manier worden vervaardigd. Doordat we alles in eigen beheer doen, kunnen we op snel inspelen op de vraag vanuit de markt.

Veranderingen in trends komen elk jaar weer terug. Met onze basiscollectie beschikken wij al over een heel breed assortiment, en met onze aanvullende collecties spelen wij in op actuele en toekomstige trends.

Wat maakt een traprenovatie van ProStairs uniek?

ProStairs onderscheidt zich door nooit de bestaande constructie van uw trap te veranderen, afzagen van treden om niet buiten de zijwangen te komen lossen wij op door middel van ons gepatenteerde veiligheidsprofiel. Ook heeft ProStairs een eigen montageteam met gekwalificeerde monteurs die dagelijks traprenovaties monteren. Door deze ervaring is geen uitdaging te groot en kunnen wij nagenoeg iedere trap renoveren.

Heeft u een speciale trap?

Heeft u een open trap bekleding nodig of zoekt u iets voor een dichte trap, is het een houten trap of een stalen trap of één van beton? ProStairs zal u deskundig adviseren over alle mogelijkheden betreffende traprenovatie.  

Zoekt u traprenovatie en wilt u persoonlijk advies die inspeelt op uw wensen? Neem dan contact met ons op.

eiken overzet trede met RAL 9010 stootboord

Overzettreden voor de trap

ProStairs werkt ten alle tijden met overzettreden, deze voor uw trap op maat gemaakte materialen worden over uw oude trap gemonteerd. Onze overzettreden geven direct extra massa aan uw trede waardoor contactgeluid gereduceerd wordt. Zoekt u materialen die ook de akoestiek in uw woning verbetert? Ook hiervoor heeft ProStairs de juiste oplossing in huis.

Openingstijden Showroom

 

Maandag                               GESLOTEN

Dinsdag                                 09.30 – 17.30

Woensdag                             09.30 – 17.30

Donderdag                           09.30 – 17.30

Vrijdag                                   09.30 – 17.30

Zaterdag                                10.00 – 17.00

Zondag                                  GESLOTEN

Contact

Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar

info@prostairs.nl

Telefonisch te bereiken: 033-298 58 88