fbpx

Op bezoek bij… @Larissa.Interior

Op bezoek bij... @Larissa.Interior

Deze keer zijn we op bezoek in Kockengen. Kockengen is een klein dorpje (±3.500 inwoners) in de provincie Utrecht, vlakbij Breukelen. In dit van oorsprong boerendorpje is er tegenwoordig ook nieuwbouw. En juist daar gaan we even binnenkijken. Bij Larissa en haar gezinnetje.

Larissa woont in zo’n nieuwbouwhuis en is naast moeder, een jonge vrouw die een geweldige passie heeft voor interieur. Haar stijl is bijzonder met veel aardetinten, natuurlijke materialen en de leukste accessoires geven haar interieur een chique en toch een huiselijk gevoel. Niet dat je in een artgallery loopt en bang bent om iets aan te raken. In dit huis wordt ook nog geleefd.

Aanpakken

Ze wonen nu al 4 jaar in hun nieuwbouw woning, en ze heeft al haar interieur avonturen vastgelegd en gedeeld op Instagram. Ze durft ook zelf de handen uit de mouwen te steken, zoals je kan zien op haar insta. Zo heeft ze de trapwangen al geschilderd, de muren al behangen, mooie spots laten aanbrengen. Maar sommige klusjes zijn tóch weggelegd voor professionals. Kijk… en dan komen wij om de hoek kijken. ProStairs staat namelijk voor Professionele traprenovatie. Ze wilde eigenlijk ook haar nieuwbouw trap aanpakken. Daar was in principe niets mis mee, behalve dat hij WIT was, en dat is nou nét niet haar stijl.

Adviesgesprek

Voor de traprenovatie (ik noem het zelf liever trapstyling) heeft ze gekozen voor

ProStairs traprenovatie, normaal gaan we dan naar de klant toe om advies te geven… maar in dit geval hoefden we geen kleuradvies te geven, ze wist al precies wat ze wilde. Het probleem was de decors, die ze wilde zaten, nog niet in onze collectie. Nog niet zeg ik… want wij als ProStairs lopen óók voor op de trends. We hadden namelijk de nieuwe collectie al wel samengesteld, maar nog niet gepresenteerd. En nét die materialen wilde ze. Walnoot en Brushed Copper. Ze heeft gekozen voor HPL laminaat in de kleur walnoot vanwege de luxe uitstraling, in de oudheid was dit namelijk een houtsoort die alleen weggelegd was voor koningen en adel. De combinatie met geborsteld koperen stootborden snapte ik eerst niet helemaal, net zoals haar man…

De Grote Huisverbouwing

Zoals julie hoogstwaarschijnlijk wel weten, monteren wij in elke aflevering van de Grote Huisverbouwing een trap. Alleen hadden de kandidaten van aflevering 6 al een pas gerenoveerde trap. Het zou zonde zijn om die weg te slopen. Maar wij willen als partner natuurlijk wel dat ons product op de televisie komt. Ineens wisten we het, we doen een special over de trap bij Larissa! Goed voor de Grote Huisverbouwing, goed voor ons én goed voor Larissa.

Het eindresultaat

Bij Larissa mochten we twee trappen ‘renoveren’ een open trap naar de superleuk gestylede zolder, deze hebben we rondom ‘ingepakt’ HPL laminaat met het walnut decor. En natuurlijk de kers op de taart… De trap naar de eerste verdieping met die fantastische combinatie: Walnoot met geborsteld koper. Het resultaat mag ik helaas nog niet laten zien. Pas na de uitzending.

Larissa.interior - Suleiman Juz (Walnoot) IMG_3580 Larissa.interior - Suleiman Juz (Walnoot) IMG_3580 Larissa.interior - Suleiman Juz (Walnoot) IMG_3580 Larissa.interior - Suleiman Juz (Walnoot) IMG_3580 Larissa.interior - Suleiman Juz (Walnoot) IMG_3580

Larissa.interior - Suleiman Juz (Walnoot) IMG_3580  Larissa.interior - Suleiman Juz (Walnoot) IMG_3580

 

Kijk ook eens op @larissa.interior

Wil je meer weten over HPL traprenovatie of kijk eens op Pinterest

Traprenovatie advies aan huis of in onze showroom

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht?

Vind u het lastig om het u voor te stellen of te kiezen? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies aan huis. Of kom langs in onze showroom!