fbpx

Italiaans leer op uw trap

Italiaans leer op uw trap

Soms kom je ergens, en denkt: “Waar ben ik nu? Ben ik nou gek?” Vorige week was dat in een bekend stukje Amersfoort, tenminste dat dacht ik. Vroeger was ik er wel eens geweest, naar het ziekenhuis. Maar die stond er niet meer, allemaal mooie nieuwe villa’s in aanbouw op een “berg” nog wel.
Normaal kom je in een huis en loop je door naar de woonkamer. Dit keer niet, het slaapgedeelte was op de begane grond en ik mocht over deze mooie lederen trap naar beneden, naar de werkkamer, woonkamer en keuken, alles was om gekeerd. Dat krijg je als je op een “berg” woont. Afin, deze bewoners wilden iets bijzonders op de trap, dus hebben ze ProStairs uitgenodigd voor advies.

Ze hadden namelijk vanuit de bouw een betonnen trap. Dat kon dus echt niet. Ze wilden iets met een WOW-factor. Zeg nou zelf, dat hebben we wel mooi voor elkaar gekregen, niet? Deze trap hebben we bekleed met écht Italiaans runderleer. Elke trede is uniek, je ziet de natuurlijke plooien van het rund in elke trede terug. Dit leer vergt mininaal onderhoud, en gaat trouwens nog meer leven, hoe ouder het wordt. Het loop comfort is superzacht, wat je van leer kan verwachten.

Heeft u ook een bijzonder huis, maar is de trap nog niet helemaal “HET”. Nodig ProStairs dan eens uit voor een gratis adviesgesprek bel 033-2985888. Misschien heeft u dan ook binnenkort een trap met een WOW!

Wij helpen u met de traprenovatie die bij u past

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

ProStairs biedt u de grootste collectie aan materialen en kleuren. Alles wordt in eigen huis gefabriceerd waardoor wij u een duurzaam product kunnen aanbieden.