fbpx

Jouw trap renoveren? Dit is waarom het een goede investering is

Jouw trap renoveren? Dit is waarom het een goede investering is

De trap: een vaak over het hoofd gezien, maar toch belangrijk onderdeel van jouw huis. Het is meer dan alleen een functioneel element dat ons van de ene verdieping naar de andere leidt. Maar waarom zou je in een traprenovatie investeren? Ontdek waarom een nieuwe trap niet alleen een upgrade is voor het aanzicht van je huis, maar ook een investering is in comfort, stijl en meerwaarde van je huis.

 

Waardevermeerdering van jouw woning

Het renoveren van een trap kan de waarde van je huis verhogen. Stap je een huis binnen, dan is de trap vaak het eerste wat je ziet. Dat geldt dus ook voor potentiële kopers. Is de trap een echte eyecatcher, dan stijgt jouw huis in aanzicht. Dit kan leiden tot een hogere verkoopprijs. Het is daarom echt een meerwaarde voor je woning. En dat maakt het een goede investering!

Duurzaam en verlaagde onderhoudskosten

Een traprenovatie is prijzig, maar bij ProStairs garanderen wij kwaliteit. Onze trappen worden geplaatst door vakmannen, ze worden netjes afgewerkt en zijn gemaakt van de beste materialen. Een traprenovatie bij ProStairs heeft een lange levensduur. Doordat wij 15 jaar garantie bieden, kan u zorgeloos genieten van een nieuwe trap. Geen slijtage en geen onderhoudskosten, dat noemen wij een duurzame investering

 

Persoonlijk voorkeur

Soms heb je gewoon behoefte aan verandering in je leefruimte. Een nieuwe trap kan daarin een grote impact hebben. Een traprenovatie betekent een compleet nieuw aanzicht in jouw huis. Het is een van de beste manieren om te investeren in je huis. Bij ProStairs renoveren wij jouw trap binnen 1 dag. Dat betekent dat je de uitstraling en waarde van je huis heel snel kan verbeteren. 

 

Traprenovatie bij ProStairs: bekijk deze eyecatchers

Wil je jouw trap renoveren? Bij ProStairs bieden wij veel verschillende materialen en stijlen aan. Met de grootste collectie van Europa bieden wij alle denkbare soorten traprenovaties aan. 

Kies je voor een moderne donkere trap, een warme houten trap of juist voor een lichte trap. En welk materiaal heeft de voorkeur? Hieronder geven we een aantal voorbeelden van echte eyecatchers die we voor klanten hebben gerealiseerd. Wil je meer inspiratie op doen? Bekijk dan hier onze hardlopers of bezoek onze pinterest pagina.

  HPL trapbekleding - Arowana Black Suleiman Juz

 

Traprenovatie advies aan huis of in onze showroom

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht?

Vind u het lastig om het u voor te stellen of te kiezen? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies aan huis. Of kom langs in onze showroom!