fbpx

Een houten trap hoeft niet saai te zijn

Een houten trap hoeft niet saai te zijn

Een eiken trap heeft een traditioneel imago, maar dat is niet helemaal terecht. Natuurlijk past zo’n houten trap heel goed in een klassiek interieur, maar er kan nog zoveel meer. Van landelijk, tot modern of industrieel, je kan het net zo krijgen als je wil.Want één ding is zeker, een eiken houten trap is zeker niet saai.

Eiken trap voor ieder interieur

Eiken is tijdloos. Dit hout wordt al eeuwenlang gebruikt voor meubels, door de rustige nerf en de enkele knoest leeft dit materiaal echt. Het is ook eenvoudig te bewerken. De gewenste uitstraling van uw eiken trap is voor een groot deel afhankelijk van de kleur die u kiest. Wij hebben wel 40 kleuren, de treden olie wij al in de fabriek. Wil je een donkere uitstraling dan kies je voor Charcoal, Black of Chocolate. Wil je de natuurlijke uitstraling dan kies je voor Pure of smoke. Ga je voor de Riviera Maison look, dan kunt u ook kiezen voor white- of greywash kleuren.

Mix & Match

U wilt toch geen saaie trap? U kunt dan ook kiezen voor bijvoorbeeld een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht

Veiligheid en contrast

Wist u dat u bij onze eiken overzet treden ook kunt kiezen voor een anti slipstrip? En wilt u het helemaal veilig én mooi maken kunt ook denken aan LED-verlichting onder de trede. 

Inspiratie nodig?

Kom naar onze showroom of kijk op Pinterest, en laat je verbazen.

Traprenovatie advies aan huis of in onze showroom

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht?

Vind u het lastig om het u voor te stellen of te kiezen? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies aan huis. Of kom langs in onze showroom!