fbpx

De Grote Huisverbouwing Seizoen

Nieuw Seizoen van de Grote Huisverbouwing

De Grote Huisverbouwing met ProStairs traprenovatie

Na het succes van de vorige seizoenen gaan wij natuurlijk door met de samenwerking. ProStairs traprenovatie is dit seizoen weer verantwoordelijk voor de renovaties van de trappen. Zo kunnen jullie ook meegenieten van de nieuwste innovaties en de nieuwe decors voor traprenovaties. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. We proberen samen met de stylistes de mooiste combinaties te realiseren voor de kandidaten. Om ze elke keer weer te verbazen met een prachtig eindresultaat. We proberen ook dit seizoen weer de meest bijzonder decors uit te lichten zoals Leer, PVC en misschien zelfs natuursteen op de trap.

Bij de grote HuisVerbouwing proberen we mensen die door hun bijzondere situatie het zelf niet lukt hun huis te verbouwen te helpen aan een nieuw interieur. Dit jaar is er een heel nieuw team stylistes en klusjesmannen. Die je gaandeweg zult leren kennen. Ik zal ze alvast even kort voorstellen.

  • Ivo Putman neemt de centrale presentatie voor zijn rekening. Hij ontmoet de bewoners, hoort hun wensen en begeleidt ze tot aan de onthulling.
  • Ad Spendel is de klusser met ruim 40 jaar ervaring! Hij klust er lustig op los en geeft veel praktische tips voor thuis.
  • Laura Kleijwegt zorgt voor verfrissende make-overs waarbij de bewoners zich direct thuis voelen.

Traprenovatie

Omdat een (t)huis niet af is door zonder een nette trap, is ProStairs dit jaar weer gevraagd om de trappen onderhanden te nemen. Laura ontwerpt natuurlijk het hele interieur, maar voor de trap vraagt ze altijd het advies van onze trapspecialist / stylist Guido Hop. Hij weet als géén ander hoe je van een saaie trap, een echte blikvanger maakt, en dat vaak nog binnen het beperkte budget en de bijna onmogelijk strakke planning.

Strakke planning van de grote Huisverbouwing

Een aflevering van de Grote Huisverbouwing wordt doorgaans in één week opgenomen, dus hebben ze vanzelfsprekend met een héél strakke planning te maken. Gelukkig neemt ProStairs voor de Grote Huisverbouwing de renovatie of restyling van alle trappen voor zijn rekening, want wij doen een traprenovatie vaak binnen één dag. Hoe dan? Hoor ik je denken. ProStairs werkt met overzettreden, deze worden in onze fabriek helemaal voorbereid, onze zeer bekwame trap monteur, hoeft de treden dan alleen nog maar ter plekke op te meten, te zagen en monteren. Zij blij, wij blij, Iedereen blij.

Kijk verder op Pinterest

Traprenovatie advies aan huis of in onze showroom

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht?

Vind u het lastig om het u voor te stellen of te kiezen? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies aan huis. Of kom langs in onze showroom!