fbpx

Traprenovatie woven

Woven Traprenovatie (ORIGINAL) COLLECTIE, GEWEVEN PVC OP TRAPTREDEN

Woven traprenovatie Original is een geweven PVC op overzettreden. Dit unieke materiaal heeft de warme uitstraling van tapijt. Toch heeft het alle voordelen van kunststof (PVC). Woven is oorspronkelijk ontwikkeld als oplossing voor vloeren rond de buitenbaden in Zuid-Europa. Dit product is onderhoudsarm en volledig antislip. Hierdoor is het óók uitermate geschikt als trapbekleding.

Deze trapbekleding is verkrijgbaar in wel 12 verschillende wevingen (decors) van allemaal met hun eigen unieke uitstraling.

Traprenovatie Woven

Woven Traprenovatie , dan kiest u voor PVC kwaliteit

De Traprenovatie van PVC Woven is opgebouwd uit twee lagen: HDF (High Density Fiber) plaatmateriaal en de unieke Woven (geweven PVC) toplaag. Door deze opbouw mogen zelfs enige kleine oneffenheden zoals lijmresten gewoon op de bestaande traptrede blijven zitten. U ziet hier nooit meer iets van. De geweven PVC draden van Woven hebben een kern van glasvezel en Nylon. Waardoor dit materiaal ijzersterk en nagenoeg slijtvast is. Overzettreden PVC Woven worden afgewerkt met het ProStairs Veiligheidsprofiel. Dit zorgt niet alleen voor een veilig, maar ook een zeer duurzaam product.

Traprenovatie advies aan huis of in onze showroom

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte eiken treden met een donker stootbord. Dat kan van eiken met een andere kleur olie, maar u kunt ook kiezen voor een stoer zwart stootbord van HPL. Zo zorg je voor contrast en wordt uw trap niet een saaie massief houten trap. Zwart zie tegenwoordig trouwens ook veel terug in allerlei moderne interieurs met zwart stalen deuren, lampen en meubels of keukens. Hoe gaaf is het dan dat de trap daar mee matcht?

Vind u het lastig om het u voor te stellen of te kiezen? Maak een afspraak met onze styliste voor persoonlijk advies aan huis. Of kom langs in onze showroom!

9 EIGENSCHAPPEN VAN ONZE PVC Woven TRAPRENOVATIE TREDEN MET WOVEN

Traprenovatie Woven

WAAROM ZOU U KIEZEN VOOR WOVEN Traprenovatie van PVC OP UW TRAP TREDEN?

Het unieke decor en bijzondere eigenschappen van dit product bieden u zóveel meer dan alleen een mooie afwerking. Met overzettreden van PVC Woven heeft u een product dat in iedere woning tot zijn recht komt. Of u nu kiest voor een landelijke, moderne sfeer of een stoere industriële look? Deze kunnen beide met Woven gecreëerd worden. Als overzettrede met een geweven structuur krijgt een u een product dat van zichzelf al 100% antislip is. Dit materiaal heeft door zijn structuur ook een zéér goede akoestische demping. Contactgeluid blijft ruimschoots onder de 10 decibel norm.

Traprenovatie met de PVC Woven, makkelijk in onderhoud

Met overzettreden uit de PVC Woven collectie neemt u in ieder geval de juiste beslissing wat betreft onderhoudsgemak. Dit product lijkt op traditionele stoffering. Maar daar blijft veel stof in achter. Waardoor er huismijt, zilvervisjes en bacteriën zich in nestelen. Dit is met PVC Woven uitgesloten. Door het unieke weefproces heeft u een product dat getest anti-bacterieel is. Schoonmaken kan gewoon met een vochtige doek. Doordat de decors gemeleerd zijn, ziet men er veel minder snel stof of vuil op. Kortom ideaal voor huishoudens met huisdieren. Eventueel vocht of stof zal op het decor blijven liggen en is makkelijk af te nemen.

Traprenovatie Woven