fbpx

Stalen Trapleuningen

Maak uw trap af met Stalen trapleuningen

Stalen trapleuningen zijn niet alleen functioneel bij uw trap, maar ook een cruciaal onderdeel voor de veiligheid. Bij het renoveren van een trap is het natuurlijk belangrijk om zowel aandacht te besteden aan van wat het oog wil, maar vergeet vooral ook niet te kijken naar de de veiligheidskenmerken van de trapleuning.

De voordelen van trapleuningen bij ProStairs:

HPL trapbekleding - Arowana Black - RVS trapleuningen
trapleuningen mat zwart gepoedercoat Plat vierkant in combinatie met een houten trap

Trapleuningen zorgen voor extra veiligheid!

Veiligheid staat voorop bij het kiezen van een nieuwe trapleuning. De leuning moet stevig én duurzaam zijn, voldoende grip bieden en op de juiste hoogte gemonteerd worden om stabiliteit te garanderen. 

Stijlvolle Stalen trapleuningen. Een trap is niet compleet zonder een leuning die naadloos past bij het totale plaatje. Met onze strakke stalen leuningen bieden we u de perfecte combinatie van vorm en veiligheid. Kies uit rechte of gebogen leuningen in RVS of Mat zwart om uw trap een eigentijdse en strakke uitstraling te geven.´

Materiaal trapleuning

Het materiaal speelt een belangrijke rol. Roestvrij staal is de populairste keuze vanwege stevigheid, veiligheidskenmerken en het is onderhoudsvrij. U kunt kiezen uit Mat Zwart of geborsteld RVS.

Zwarte poedercoating

De poedercoating zorgt voor een egale en duurzame afwerking. Dit proces omvat het elektrostatisch aanbrengen van poederverf op het staal, gevolgd door verhitting om een harde, beschermende laag te vormen. De poedercoating maakt de leuningen bestand tegen krassen, slijtage en corrosie. Dankzij de gladde afwerking zijn de trapleuningen gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Stof en vuil hechten zich minder snel aan het oppervlak. Het poedercoatingproces is milieuvriendelijker dan traditionele verfmethoden, omdat het minder vluchtige organische stoffen (VOC’s) produceert en overspray kan worden gerecycled.

Kies uw Stalen trapleuning

Kies uit rechte of gebogen, platte of ronde leuningen. Matzwart of RVS.

Bij ProStairs begrijpen we dat uw huis meer is dan alleen een plek om te wonen. Het is uw persoonlijke ruimte, een weerspiegeling van uw stijl en smaak. Met Traprenovatie Deluxe gaan we verder dan alleen traprenovatie; we bieden u een totaaloplossing om uw trap of traphuis en interieur op elkaar af te stemmen.

Laminaat trapbekleding in de kleur Arowana Black met zwarte platte stalen trapleuningen
Leren trapbekleding in de kleur Voltera black met zwarte ronde stalen trapleuningen

Trapleuning bevestigen een de muur of balustrade

De trapleuning moet ook goed bevestigd worden aan de muur of balustrade, zodat deze bestand is tegen het gewicht en de beweging van mensen die de trap gebruiken. Dit doen wij natuurlijk ook voor u. De oude leuning, kunnen wij meenemen als mal voor uw nieuwe stijlvolle trapleuning. Let op! De bestaande gaten kunnen niet altijd opnieuw gebruikt worden.

Onderhoud

Regelmatig controleren: Controleer periodiek de stevigheid van de leuning en de bevestigingspunten. Draai schroeven aan indien nodig.

Reinigen: Maak de leuning schoon met een zachte doek en mild reinigingsmiddel om vuil en stof te verwijderen.

Wacht niet langer!

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw oude trap omtoveren tot een prachtige traphuis, zag maar een eyecatcher . Uw trap, uw stijl, ons vakmanschap – samen creëren we iets buitengewoons!

Inspiratie opdoen via Pinterest

Pinterest is een geweldige bron van inspiratie voor als je op zoek bent naar ideeën voor traprenovaties en trapleuningen. Hier zijn enkele punten over hoe u Pinterest kan gebruiken om inspiratie op te doen:

1. Visuele Inspiratie

Pinterest is een visueel platform, waardoor u gemakkelijk kan zien hoe verschillende ontwerpen eruitzien in echte huizen. Dit helpt hen om een beter beeld te krijgen van wat u leuk vindt en wat bij uw eigen interieur past.

2. Specifieke Voorbeelden van ons Werk

Op onze Pinterest-pagina kunnen jullie veel voorbeelden vinden van onze eerdere projecten. Dit toont niet alleen ons vakmanschap, maar geeft je ook een idee van wat je van ons kan verwachten.

Laminaat trapbekleding in de kleur Arowana Black met zwarte platte stalen trapleuningen

Heeft u vragen over uw traprenovatie?