fbpx

Traptreden verven – LichtGrijs

Traptreden verven

Een trap netjes verven in één dag? Hoe dan? ProStairs traprenovatie kan dit door middel van overzettreden. Deze spuiten we namelijk al van te voren in onze fabriek, met meerdere lagen in de sterkste lak die wij kennen. Dit proces duurt inderdaad wel enkele dagen. Maar als we deze treden bij u thuis monteren, doen we dat meestal in één dag. U hoeft dus alleen een RAL-kleur te kiezen.

In welk interieur past een LichtGrijze PaintWood trap?

Traptreden verven in de kleur licht grijs kan goed passen in verschillende soorten interieurs, afhankelijk van de stijl en het gebruik van kleuren en materialen in de ruimte. Over het algemeen kan een lichtgrijze trap een mooi contrast bieden in een donkergekleurde ruimte en een gevoel van lichtheid en moderniteit toevoegen.

Hier zijn enkele voorbeelden van interieurstijlen waarin een lichtgrijs geschilderde trap goed zou kunnen passen:

  1. Scandinavisch interieur: Een lichtgrijs geverfde trap kan goed passen in een Scandinavisch interieur, waarbij gebruik wordt gemaakt van lichte kleuren en natuurlijke materialen zoals hout. Het kan helpen om een gevoel van lichtheid en minimalisme te creëren.
  2. Modern interieur: In een modern interieur kan een lichtgrijze trap goed passen bij een minimalistische en strakke inrichting. Het kan helpen om de trap te integreren in het algehele kleurenpalet van de kamer en een gevoel van rust te creëren.
  3. Industrieel interieur: Een lichtgrijs geverfde trap kan ook goed passen in een interieur met een industriële uitstraling, waarbij gebruik wordt gemaakt van ruwe materialen zoals beton, staal en baksteen. Het kan helpen om een contrast te creëren met de ruwe materialen en tegelijkertijd een gevoel van moderniteit toevoegen.
  4. Landelijk interieur: Een lichtgrijs geverfde trap kan ook goed passen in een landelijk interieur, waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen en aardetinten. Het kan helpen om de trap te integreren in het algehele kleurenpalet van de kamer en een gevoel van rust en eenvoud te creëren.

Het is belangrijk om te onthouden dat een lichtgrijs geverfde trap niet in elk interieur past en dat het belangrijk is om de stijl en uitstraling van de ruimte in overweging te nemen voordat u besluit om de trap lichtgrijze PaintWood trap aan te schaffen.

Kan ik ook zelf de traptreden verven?

Natuurlijk kunt u ook zelf de trap verven, maar denk dan eens aan het schuurstof, de tijd om te verven en vergeet ook niet de droogtijd. Al die tijd kunt u de trap niet gebruiken. Ga er dan nog eens vanuit dat, afhankelijk van de lak die u gebruikt, u dit zelfde ritueel om de 3 à 5 jaar moet herhalen.

Als u een bouw trap heeft van vurenhout (90% van de nieuwbouw trappen is van dit goedkopere hout gemaakt) dan is de kans op butsjes en deuken ook veel groter dan met eikenhout. Bij PaintWood van ProStairs is de toplaag altijd 4 mm dik.

Meer weten? Of check ons op Pinterest!

Wij helpen u met de traprenovatie die bij u past

Traprenovatie waarom zou u dat doen? Wanneer uw trap een doorn in het oog is, maar u niet dagen in de rommel wilt zitten voor een compleet nieuwe trap, denk dan eens aan traprenovatie. Door overzettreden te plaatsen over uw huidige trap krijgt u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

ProStairs biedt u de grootste collectie aan materialen en kleuren. Alles wordt in eigen huis gefabriceerd waardoor wij u een duurzaam product kunnen aanbieden.